ز.م
عنوان :

جوش و لک پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام اقای دکتر من چند سالی میشه که صورتم جوش میزنه برا از بین بردنشون چه کارایی باید انجام بدم
لطفا اگه دارو یا پماد یا کرمی هست که به از بین بردن لک جوشا کمک کنه بهم معرفی کنید

با سلام
جوش بعلت چربى زیاد پوست حادث مى شود ،علت ضرورت درمان جوش عمدتا بخاطر جلوگیرى از باقى ماندن اثار ان یا اسکارجوش هست که درمان ان خیلى سخت و نسبى هست وبکلى رفع نمیشود بنابراین درمان جوش را جدى بگیرید وپیگیرى کنید معمولا یک دوره چند ماهه لازم است تا جوش بکلى خوب شود اگر با معرفى یک پماد ویک کرم مشکل حل میشد مطمئن باشید هیچ فرد جوش دارى را شما در کوچه وخیابان نمیدید ،فعلا مرتب شستشو کنید از چرب شدن زیاد پوست جلوگیرى نمایید به کمک صابون مخصوص پوست چربى تمیز نمایید از افتاب دورى کنید و تحت نظر یک متخصص پوست درمان جدى جوش را شروع کنید

ممنون ، یعنی لکه برایی که وجود داره کارامد نیست؟

بله موثر هست ،من اقداماتى که براى کنترل لازم است گفتم درمانهاى دارویى و اقدامات درمانى بیشتر نیز لازم است

ممنون