م.ح
عنوان :

اختلالات ذهنی و فکری

متخصص روانپزشکی
با سلام ضمن تبریک سال نو و عرض ادب ، من محمدرضا هستم متاهل ، مهندس عمران، 30 ساله ، من چندوقتی هست که دچار علائمی نظیر : درگیری فکری و ذهنی که باعث میشه انرژیم گرفته بشه ، عدم تمرکز ، عدم کنترل فکری، عدم لذت زندگی در حال ، افکار و مشکلات روزمره گذشته مدام توی ذهنم تکرار میشه ، افکار منفی که باعث تخلیه انرژی ذهنیم میشه که باعث بی حالی و خستگیم میشه ، عدم زندگی در حال و از دست دادن کنترل ضمیر ناخوداگاه مغزم ، گاهن اینقد فشار عصبی روی مغزم هست که باعث درد قفسه سینه ام از استرس و اضطراب میشه
من حدود یک سال پیش دکتر روانپزشک رفتم قرص آسنترا 50 و هالوپریدول 0/5 دادگفت بخور ، خوب شدم ولی بعده یه مدت برگشت
حال از خانم دکتر سوال دارم به نظر شما من همین قرص هارو دوباره بخورم ؟ با چه دوزی ؟
اگر صلاح میدونین من ویزیت تصویری برقرار کنم باهاتون جهت ویزیت کامل تر
با تشکر

سلام سال نوی شما هم مبارک می توانید هماک داروها را مصرف کنید