ح.د
عنوان :

جواب مایع ریه

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی کودکا ...
سلام آقای دکتر. دبیری هستم. چند روز پیش در مورد بیماری مادرم با شما مشورت کردم و عکسهای پت اسکن مادرم رو برایتان فرستادم. الان جواب مایع ریه مادرمو برایتان فرستادم. اگر برایتان مقدور است نظرتان را بفرمایید. یک دنیا ممنون.

سلام صد در صد سرطان است
برای تشخیص کانون اولیه نیاز به ازمایش ihc از سلول سرطانی است

سلام. با این ازمایش قطعا مشخص میشود؟ و آیا راه درمان قطعی دارد؟ باز هم شیمی درمانی؟
دکتر جان . این آزمایش چه آزمایشی است؟اصلا نوع سرطان چیست؟ پوست؟ ریه؟ یا چیز دیگه؟

سلام ازمایش اختصاصی برای تشخیص نوع و منشا سرطان است

ممنون . ببخشید تعطیلات مزاحمتون شدم. به امید شفای همه مریضها.
سلام آقای دکتر شب حضرتعالی بخیر دبیری هستم ایام عید مزاحمتون شدم. امروز مادرمو بردن متخصص انکلوژیست در رشت ویزیت کرده و مت اسکن رو دیده .نظر حضرتعالی درست بوده. ولی گفته باید از ریه نمونه برداری بشه . شما فرموده بودید آزمایش ihc. این دو تا یکی اند یا خیر؟ و با توجه به پر خطر بودن این نمونه برداری، کدام یک از این دو اقدام ارجحیت دارد؟ ببخشید آقای دکتر من سردرگم شدم. لطفا منو راهنمایی کنید. ممنون.