م.د
عنوان :

آلرژی

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکتر خسته نباشید، دیروز برای جواب آزمایش پسرم خدمتتون رسیدم، اما پسرم خیلی گریه کرد و نتونستم متوجه همه فرمایشاتتون بشم، جواب آزمایشش رو دیدین وگفتین عدم تحمل کازئین داره اما توی آزمایش کازئین مقدارش صفر هست، من جواب آزمایش رو همین جا براتون ارسال میکنم.
سوال دیگه اینکه من بهش کلسیم، زینک، مولتی ویتامین، نکسیوم و بایوگایا میدم، و مقدار آهن خونش 31 بود که گفتین کمه و براش مولتی ویتامین میم تجویز کردین و گفتین فقط همین رو با نکسیوم بدم، یعنی دیگه بهش کلسیوم و زینک ندم؟

سلام
این آزمایش نشاندهنده کنترل خوب آلرژی است و بدن کودک فاقد انتی بادی فعال برعلیه کازیبن است و قطره میم کامل است ونیاز به زبنک یا کلسیوم جداگانه نیست . کودک درحال حاضر فقط واکنش به لاکتوز شیر دارد و نیاز به داروی دیگری بجز نکسیوم نیست

خیلی ممنون دکتر، البته دو برگ دیگه هم این آزمایش داد که من نتونستم اضافه کنم به سوال و یکیش آزمایش مدفوع بود ( stool calprotectin) که 88.5 بود، توی مطب گفتین به خاطر حساسیت به کازئین تا یکسالگی شیر مخصوص حساسیت به پروتیین گاوی مصرف کنه، الان یعنی می تونه شیر خشک معمولی مصرف کنه؟ من با اجازه صفحه های دیگه ی آزمایشش رو اینجا ارسال میکنم

بله بتدریج میتوانید از شیرهای رگولار استفاده کنید ولی همانطور که مشخص است از مغزها نباید در رژیم کودک استفاده کنید

خیلی ممنون دکتر، واقعا لطف کردین