م.ا
عنوان :

اشتارگات شبیکیه ی چشم

متخصص چشم پزشکی
سلام ببخشید من بیماری اشتارگات دارم ودیدم دودهم هست بیست سالمه واز اول راهنمایی چشمام ضعیف شد والان چند تا مطلب خوندم که امیدوار شدم میخواستم بدونم ژن درمانی برای اشتارگات هم به کار میره وباعث میشه که بتونم گواهینامه بگیرم

درود. بله در حال حاضر مطالعات بسیاری روی ژن درمانی این بیماری مخصوصا مواردی که علت جهش ABCA4 هستش در حال انجامه. ان شالله که به زودی در سیر بالینی میسر بشه استفاده ازش.

ببخشید دکتر اخه نوشته اشتارگات مغلوبه فکرمو مشغول کرده واینکه زده هزینش خیلی بالاس یعنی چه قدر

مغلوب بودن در مورد توارث ژنش هست. در مورد هزینه اش فکر نمیکنم الان در ایران انجام بشه. با مرکز تحقیقات چشم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی هماهنگ بفرمایید.

ببخشید زیاد سوال پرسیدم یعنی اگه ژن درمانی موفقیت امیز باشه برای اشتارگات هم این درمان صورت می گیره واین که درایران انجام نمیشه یعنی این درمان درایران صورت نمی گیره ببخشید چون متوجه نشدم دوباره پرسیدم

ببینید مساله اینه که این درمان ها فعلا در فاز تحقیقاتی هستن و هنوز وارد طبابت روتین بالینی نشدن. در مورد اشتارگات هم باید بگم مطالعاتی در حال انجام هستش. تا اونجایی که میدونم فعلا در ایران ژن درمانی برای اشتارگات انجام نمیشه.