م.ن
عنوان :

تنگی نفس

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام من 27سالمه وزنم 45حدود ده ساله تنگی نفس دارم اولااصلااهمیت نمیدادم اماازسال 94مشکلم شدیدشد به طوری که نمیتونستم غذابخورم همش بایدازته دل نفس بکشم خیلی اذیت میشدم دیگه نمیتونم جایی برم سرمعده ام همش احساس سنگینی میکنم یه مدت قفسه سینم دردمیکردجوریه که یه لقمه غذامیخورم چندبارنفس عمیق میکشم اولاش دکترعمومی رفتم جوابی نگرفتم بعداون متخصص های مختلف رفتم متخصص گوارش رفتم واندوسکوپی انجام دادم ولی گفت مشکلی نداری متخصص ریه رفتم تست ریه چندین باردادم گفتن ریه هات سالمه متخصص قلب رفتم نوارقلب واکوی قلب دادم دادم اونم گفت سالمه ازمایش میکروب معده دادم میکروب هم نداشتم چندوقت پیش یه متخصص اعصاب وروان رفتم قرص سرترالین دادفایده انچنانی نداشت دیگه ادامه ندادم چندروزپیش یه دکترگفت رفلاکس معده است که باعث تنگی نفس شده امپرازول مصرف کنم توروخداکمکم کنیدهردکتریه چیزی بهم میگن نمیدونم چیکارکنم خسته شدم اززندگی بریدم خیلی حالم بده کمکم کنید

سلام من بد این مواردی که گفتید همه چی سالم بوده به نظرم شما مبتلا به اختلال اضطرابی هستید. و باید درمان ضد اضطراب و روان درمانی مناسب واستون انجام بشه. آیا وزن هم کم کردید؟یبوست؟اسهال بلغمی؟ یک عکس قفسه سینه هم حتما انجام بدید.

و barium swallow/ meal و ترانزیت روده باریک

از نظر چرخش غیر طبیعز روده یا فتق معده هم بررسی میخواد که با عکس بالایی که گفتم مشخص میشه

سلام عکس قفسه سینه هم انجام دادم گفتن هیچ مشکلی نداری
وزنم چندساله تغییری نکرده کم نمیشه یبوست نه ندارم

سلام پس اون عکس که گفتم هم انجام بدید barium swallow و meal و ترانزیت روده باریک

هیچکدوم ونفهمیدم عکس چی این چیزایی که نوشتی ترانزیت روده باریک چیکارکنم