م.ا
عنوان :

افتادگی پلک

متخصص پوست، مو و زیبایی
با عرض سلام
خانم دکتر ببخشید مادرم پلک بالای چشمش افتادگی کرده و الان چشم مادرم نسبت به چشم دیگرش کوچک شده میخواستم بگم راه چاره اش چیه

با سلام
از کى این اتفاق افتاده؟
خارش،سوزش،کاهش بینایى ندارن؟
تزریق بوتاکس نداشتن؟
لطفاً در صورت امکان عکس بفرستین

مادرم یه عمل جراحی توراکس داشتن از اون وقت اینطوری شده یعنی تقریبا 2 سال هست و نه از بیناییش کم شده و نه خارش داره
به خاطر بیماری کیست هیدانید و در ضمن خانم دکتر من تازه پرسیدم میگن که خارس و سوزش داره ولی کاهش بینایی ندارم

از دو سال پیش مراجعه به متخصص نداشتین براى این مشکل؟
اطراف چشم دانه قرمز یا آبکى وجود نداره؟

خانم دکتر راستش مادر من یکم سمج هست هر قدر بهش گفتم نمیومد
نه خانم دکتر نداره داخل چشمش دقیقا شبیه اون یکی چشمش هست فقط پلک این چشمش از اون یکی پلک پایین تره

این مشکلى که دو سال طول کشیده و یک طرفه است و حتى ممکنه در طول روز تا شب افتادگى و خستگى بیشتر میشه
خیلى مرتبط به نورولوژیست داره،بهتره از طریق همین سایت از متخصص مغز و اعصاب راهنمایى بخواین یا به مطبشون مراجعه کنید.