ع.ن
عنوان :

منیر و گرفتگی عضلات پس سر

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
باسلام،گوش چپ سالهاست درگیر بیماری منیر است و با سرگیجه ها و افت شنوایی همراهست،چند وقت است گرفتگی عضلات پس سر و گردن و شانه ها درگیر هستم و خواب نا منظم و گاهی راه رفتنم نا متعادل و مثل اینکه توی قایق باشم،لطفا راهنمایی کنید که دارم افسردگی میگیرم.با تشکر

سلام واسه بیماری منیر که بهتره با متخصص گوش و حلق وبینی مشوزت کنین چون درمان خاصی هم نداره،ولی علاوه بر اون به نظر روحیتون خوب نیس ،سردرد هم دارید؟گزفتگی عضلات از کی هست؟ایا گزگز و خواب رفتگی توی دستا هم دارید؟درد گردن به دست هم میکشه؟

مقداری ولی بیشتر پس سری نشونه ها آیا دارویی هم داره چه کنم زود هم عصبانی میشم وگوش چپم که مدیراداره صدای زیارت کن میشه میگن میسراست خواب رفتگی که ساعات زیادی نشسته باسم بله وگرنه نیس.ممنون
پس سری و شانه میگیره وخواب رفتن درصورت طولانی شدن نشستن
دارویی هستش چه استفاده کنم خوبه
مدتی است خانم کریمی سردرد کم عطسه چرا زیاد.
اتفاقااهل شوخی و صحبت هستم و سالها بامنییرکناراومدم.
ممنون میشم راهنمایی کارگشایی داشته باشید....
دارویی پیشنهاداتی
سلام. ببخشید جواب ندادید خانم کریمی .تلگرام هم دارم همین شماره *****091554ممنون.علیرضانجفی کوچک شمابزرگوار
مرسی باهمکاری شما
دارو چه استفاده کنم بزرگوار....ممنون

فعلا نورتریپتیلین 25 هفته اول نصف و بعد شبی یه دونه استفاده کنین،واسه منیر هم با متخصص گوش و حلق و بینی مشورت کنید

برای چی است ؟ممنون خانم کریمی.
ممنون

برای درد اما مسکن نیست،اگه مایلید واسه اضطراب و زود عصبانی شدن هم دارو بخورید اطلاع بدید

سلام. خانم دکتر فعلا موردی که عرض کردم ا ون گرفتگی عضلات بیشتر منو درگیرداره
شمادکترهستید ماتحت امر عوارض جدی که نداره...؟ممنونم اززحماتت
سلام. تاکی این دارو تجویز شده رو استفاده کنم توصیه دیگه ای اگه است لطف کرده بفرمایید؟ممنون
ببخشید پس باید بخورم ؟ عوارض آنچنانی که ندارد؟ممنونم لطف کردید
ممنون ودرکار و زندگی تون همیشه موفق و پیروز باشید.
سلام. وقت بخیر دکتر ببخشید قرص رو تاکی باید شبی یکی بخورم آیا به این مقدار کفایت میکنه؟ممنونم
بله ولی هنوز است .

پس دوزش رو ببرید بالا 50 بخورین اما دهنتون رو خشک میکنه

منظور تون صبح و شب هستش؟یا یه وعده.....ممنونم عوارضی که پیش نمیادخانم دکتر؟

نه چون خواب اوره شب فقط ،عوارض که اره خشکی دهان یبوست.عوارض جنسی..

پس شب 50میلی .ماه روزه چه باید کرد؟