ن.م
عنوان :

سردرد

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
باسلام
چند وقتیه دچار درد در قسمت پشت سرم شدم و این سردردها نیمه شب اتفاق میوفته، با خم کردن سرم بیشتر میشه و گاهی هم با حالت تهوع همراهه. خواستم بدونم طبیعیه یا نه. ضمن اینکه دچار میگرن هم هستم.
باتشکر

سلام چند سالتونه؟خفیفه شدید یا متوسط؟روحیه و خوابتون چطوره؟شادین غمگین یا معمولی؟

29 سالمه و سردردها معموملا متوسطه ولی گاهی شدید میشه. خوابم به اندازه هست تقریبا 7 تا 8 ساعت در روز. از نظر روحی هم معمولی هستم ولی گاهی استرس کاری دارم.

این سردرداتون از کی هست؟ اخیرا بدتر شده؟داروی خاصی استفاده نمیکنین؟ال دی مصرف نمیکنین؟تاری دید ندارین؟

این سردرد که خدمتتون عرض کردم یک هفته هست که شروع شده ولی هر چند وقت یک بار مثلا هرماه یک سردرد طولانی مدت رو تجربه می کنم که قسمتای مختلف سرم رو درگیر می کنه ولی بیشترین قسمت پشت سرم هست .
چشمام ضعیفه و شماره بالا داره ولی از چند ماه گذشته شمارشون بین 0.5 تا 0.75 بالاتر رفته. قرص خاصی هم نمیخورم فقط موقع درد استامینوفن یا نوافن مصرف می کنم.

اگه تا حالا ام ار ای از مغز انجام ندادین یه ام ار ای بدون تزریق انجام بدید،و اینکه قرص ماپروتیلین 25 هفته اول نصف و بعد شبی یه دونه مصرف کنید

ممنون از توجهتون خانم دکتر
چشم

خواهش میکنم ببخشید بابت تاخیر،اگر ماپروتیلین 25 پیدا نکردید نورتریپتیلین 25 بگیرید

چشم
باز هم متشکرم