پ.ب
عنوان :

قارچ پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام من در تاریخ 1397/10/1 اعزام بودم برای سربازی دو ماه در پادگان بودم از وقتی اومدم بدنم دچار لکه های قرمز رنگی میشه پماد میزنم میره جای دیگه در میاد و اصلا خارشم نداره و من در پادگان آنتی بیوتیک زیاد مصرف کردم برای جلوگیری از سرماخوردگی شدیدی که اونجا بود. قبل رفتن به پادگان اصلا همچین چیزی نداشتم/حساسیت پوستی هستش یا قارچ نمیدونم
از پماد کلوتریمازول

با سلام
ظاهر ان بیشتر شبیه بیمارى روزه ا هست پیتریازیس روزه ا ولى معمولا لکه ها نباید بره و باید مرتب زیاد بشه بعد از دوسه ماه خوب مى شوند ،اگر با کلوتریمازول خوب میشه بعد دوباره جاى دیگه میاد ممکنه قارچ باشه و نیز مصرف زیاد انتى بیوتیک به نفع تشخیص قارچ هست لازم است اطلاعات کاملتر بدهید یا ویزیت و معاینه بشوید

سلام لکه ها میره بعد تقریبا یه ده روزی
ولی احساس میکنم چند روزی هست که کمتر شده
من قبل رفتن به پادگان اصلا همچین مشکلی نداشتم
مصرف آنتی بیوتیکم زیاد بود اونجا من تقریا 30قخظ قرص آزیترومایسن خوردم آمپول زدم و اینکه هر روز ویتامین c مصرف میکردم
اصلانم خارش ندارم

بیماری نگران کننده که نیس؟
من تقریبا 10 روزی هس صابون گوگرد مصرف میکنم احساس میکنم بهتر شده
ممکنه حساسیت پوستی باشه؟

با سلام
اگر با صابون گوگرد بهتر مى شود بیشتر به نفع تشخیص قارچ هست