ح.م
عنوان :

جوش صورت و جای جوش

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خوبید 20 سالمه صورتم جوش دیگه کم میزنه حالا می خوام که جای جوش از بین بره صورتم صاف بشه
با لیزر نمیشه کاری کرد

با سلام،
وقتتون بخیر،
این جاى اسکارها به لیزرهاى فرکشنال و ساب سیژن خیلى خوب جواب میدن

چقدر هزینه اش میشه
چقدر زمان میبره
صاف مبشه به نظرتون
عوارضش چیه

هزینه ش جلسه اى 250 تا 300 میشه، عارضه نداره فقط باید مراقبت از نور انجام بدین و ضدآفتاب بزنین، خیلى خوب جواب میده،
نمونه کارها رو در اینستاگرامdr.bitasaghi مشاهده بفرمایین

بع حالت اول برنمبگرده
خخخ نمیخوام کرم اینجور چیزا بزنم میخوام صاف بشه

با کرم اصلاً اینها از بین نمیره، عرض کردم با لیزر بهبود پیدا میکنه