آ.ف
عنوان :

درد دست چپ

متخصص قلب و عروق
سلام آقای دکتر .
من اقایی 24 ساله هستم . مدتی هست که گلا ناگهانی احساس میکنم ضربان قلبم بالا میره و دست چپم درد هاق پراکنده داره به طوری که چند روز هست و خوب میشه و دوباره بر می گرده دو سه بار متخصص مراجعه کردم و نوار قلب دادم و اکو قلب که همگی گفتند نرمال هست و از استرس هست مشکلم . سال قبل آزمایش خون هم دادم برای تیروئید که گفتن از اون هم مشکل نیست و میزان Hab خونم 17.5 و کلسترول LDL هم 148 بود که گفتن مقداری خونم غلیظه . به من گفتن همه چیز از استرس هست و قرص لگزو پرام دادن که مصرف می کردم و الان دیگه تموم شده و قطعش کردم. مشکل از چی هست آقای دکتر به نظر شما ؟
سلام آقای دکتر .
من اقایی 24 ساله هستم . مدتی هست که گلا ناگهانی احساس میکنم ضربان قلبم بالا میره و دست چپم درد هاق پراکنده داره به طوری که چند روز هست و خوب میشه و دوباره بر می گرده دو سه بار متخصص مراجعه کردم و نوار قلب دادم و اکو قلب که همگی گفتند نرمال هست و از استرس هست مشکلم . سال قبل آزمایش خون هم دادم برای تیروئید که گفتن از اون هم مشکل نیست و میزان Hab خونم 17.5 و کلسترول LDL هم 148 بود که گفتن مقداری خونم غلیظه . به من گفتن همه چیز از استرس هست و قرص لگزو پرام دادن که مصرف می کردم و الان دیگه تموم شده و قطعش کردم. مشکل از چی هست آقای دکتر به نظر شما ؟

سلام.بابت تاخیر عذر میخوام.با توجه به بررسی هایی که میفرمایید انجام شده و نرمال بوده خیلی بعییده که علائمتون تو زمینه قلبی باشه.ولی اگه احساس تپش قلب ناگهانی دارید احتمال اینکه آریتمی باشه هست.ولی چون اکثر آریتمیا حالت گذرا داره باید دقیقا همین موقع که این علائم رو دارید نوار بگیرید و یا هولتر ببندید که 24 ساعت نوار قلبتون ثبت بشه و بعدش بررسی شه

آیا میزان LDL خونم دلالت بر چربی خیلی زیاد دارد
من قدم 174 سانتی متر و وزنم 83 کیلو هست

برای شما مطلوب اینه که زیر 130 باشه،ولی درین حدش فعلا نیاز به دارو نیست.کم کردن چربی تو رژیم غذایی و کاهش وزن حتی در حد 2 تا 3 کیلو موثره.بعد سه ماه مجدد چربیتون رو چک کنید و اگه با رژیم کنترل نشده بود دارو استفاده کنید

ببخشید دوباره سوال میکنم . آیا این حد از چربی برای انسداد عروق و این مسائل مطرح هست ؟

انسداد عروق فقط به سطح چربی ارتباط نداره.درسته که سطح بالای چربی احتمال انسداد عروق رو نسبتا بیشتر میکنه،ولی با سطح پایین چربی هم امکان گرفتگی عروق هست و برعکس.گرفتگی عروق به خیلی عوامل دیگه از جمله ژنتیک،دیابت،سیگار،فشار و ... ارتباط داره

عرض کردم.به صرف عدد چربی انسداد عروق قابل پیش بینی نیست.ممکنه با مقدارای بالاتر ازین گرفتگی عروق رخ نده،ممکنه تو سطوح پایین تر ازین هم رخ بده.به خیلی عوامل دیگه بستگی داره