م.ن
عنوان :

رفلاکس

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام وقتتون بخیر پسر دو ماه و19 روزه ای دارم با وزن 7100 و وزن تولد 3635.بعد از هر بار شیری ک میخوره بالا میاره متاسفانه گاهی پنیری گاهی شیر خام.بیشتر از یک ماه رانیتیدین و انتی رفلاکس ک پدی لاگت مصرف کردم اما خوب نشد دو هفته نکسیوم یک چهارم صبح یک چهارم شب و جایگزین رانیتیدین کردیم بدتر شد و دوباره رانیتیدین و ادامه دادم و نکسیوم و حذف کردم سونوگرافی معده ب مری هم انجام دادم و تشخیص رفلاکس خیلی خفیف بود.دو روزه ک ب توصیه متخصص اطفال داروهارو قطع کردم اما بالا اوردن شدت گرفت و خیلی بیشتر شد و بیقراری پیدا کرده بچم.ممنون میشم اگه کمکم کنید.تشخیص و توصیه شما چیه؟

با سلام و وقت بخیر. با این افزایش وزنی که شیر خوار شما در این 2.5 ماه داشته (3.5 کیلو) نشاندهنده پرخوری هست و دلیل اول برای ریفلاکس شدیدش همین هست. لطفا اگر شیر خشک میدید حجم را کمتر کنید .اگر شیر مادر میخوره هم نیازی نیست با هر گریه شیر بدید. دوم اینکه عرق نعنا و ادویه های مختلف و سیر و پیاز را اگر مصرف میکنید قطع کنید. سوم اینکه شربت رانیتیدین را روزی دو بار یک سی سی بهش بدید .حتما باد شکم را بعد از هر بار شیر دهی بگیرید. و بصورت شیب دار روی دست چپ بخوابونیدش

سلام خیلی ممنون از پاسختون.بله شیر مادر میخوره.بله از دیروز مجدد رانیتیدین و شروع کردم و بالا اوردنش کمتر شده خداروشکر.اقای دکتر رانیتیدین و تا کی ادامه بدم؟

رانیتیدین را برای 2 ماه ادامه بدید و بعد بصورت تدریجی قطع کنید. اگر در حین مصرف رانیتیدین علایم ریفلاکس زیاد بود شاید نیاز به مصرف گروه دیگه دارویی باشه ولی فعلا نه

خیلی ممنون لطف کردید
سلام اقای دکتر ببخشید مزاحمتون شدم.طبق دستورتون رانیتیدین و میدم الان حدودا 4 5 روزه دیروز خیلی خوب بود اما اخر شب ساعت 11 پسرم به صورت جهشی شیرشو بیرون ریخت.از دیروز خیلی بیقزاری میکنه تو بیداری خیلی زور میزنه و گریه میکنه.خیلی نگرانشم میشه راهنماییم کنید.واقعا ببخشید مزاحمتون شدم شما میتونید نگرانیمو کم کنید فقط.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
امروزم هر بار ک شیر خورده تو گرفتن باد گلوش تقریبا همه ی شیرشو بیرون ریخته.

سلام . خواهش میکنم. علائم تب یا سرفه یا سرماخوردگی نداره؟

نه نداره.سرفه گاهی میکنه اما امروز نیست قبلا هم داشته

کلا این ریفلاکس ها تا وقتی که بچه خوب وزن بگیره مهم نیست. و تا 4 ماهگی خیلی بهتر میشه

تهران هستید؟خواستید بیارید از نزدیک هم ببینمش

بله تهران هستم.امیدوارم بهتر بشه تا 4 ماهگی از اونجایی ک من کلا مادر حساسی هستم و خیلی تحقیق کردم دیدم هستن بچه هایی ک حتی بعد از 7 8 ماهگی هم رفلاکسشون ادامه پیدا کرده و این من و خیلی نگران کرده
مطب شما کجا هست؟

من بیمارستان مفید هستم. (روزهای سه شنبه عصر از 2 و پنج شنبه صبح از 9)

یکشنبه صبح و عصر بیمارستان لقمان

ممنونم.
سلام وقتتون بخیر.اقای دکتر آرشام چند روزه بینیش خر خر میکنه انگار بین حلق و بینیش خلط هست.قطره و اسپری هم استفاده کردم فزقی نکرد توصیتون چیه؟ببرمش دکتر یا بخاطر رفلاکسشه

سلام اگر تب نداره و سرفه مکرری نداره فقط قطره ککلرید سدیم در بینی و بخور سرد کفایت میکنه

در طول روز چند بار سرفه میکنه اما تب و ابریزش بینی نداره.بخور سرد میذارم بهتر میشه اما وقتی بخور خاموشه مجدد برمیگرده

سلام فقط همین بخور گاهگاهی و قطره بینی کافیه

ممنون از وقتی ک میذارید و ببخشید من همش مزاحمتون میشم❤