ش.ت
عنوان :

تورم بسیار زیاد در گلو

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام ، وقتتون بخیر
گلوم ازصبح ک بیدارمیشم میگیره ی حالت خفگی دارم حتی اب هم میخورم گلوم میگیره منوفرستادن پیش دکترقلب گفتن شایدرگای قلبم بستس اسکن انجام دادم گفت مشکلی نداره دوباره رفتم پیش دکترگوارشی گفت اتدوسکپی انجام دادم گفت مشکلی ندارم
،من الان حدود9 ماه هست ک این مشکل ودارم، تمام ازمایش هاروانجام دادم پیش بهترین جراح رشت رفتم گفت گوارت بایدعمل بشه رفتم پیش ی دکتردیگه گفت غده شیمیایی ی دکتردیگه گفت رفلکس معده اگه رفلکسه من ن ترش میکنم ن معده ام دردمیکنه
، فقط گلوم میگیره ولی هیچ دکتری تشخیص نداده تادرمان بشم

سلام اگر منظورتان گرفتی بدون درد است علتهای بسیاری دارد و کلیه مواردی که
برایتان گفتند میتواند درست باشد که معاینه دقیق و شرح حال بسیار اهمیت دارد در افتراق این موارد

تا به الان که خوب نشدم ، تشخیص شما چی هست ، تا به الان که خوب نشدم ، در حال حاضر باید چه کاری انجام بدم

ابتدا باید لارنگوسکوپی شوید و در صورت لزوم حتی سی تی اسکن
معاینه از نزدیک برای تشخیص الزامیست

ممنون ، مرسی ، ممنون از وقتی که گذاشتین