ح.غ
عنوان :

سردرد و گردن درد

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سردردهایی که با تب، گرفتگی گردن، گیجی،، نشانه های عصبی مثل تاری دید، ضعف، کرختی یا حمله های ناگهانی و اطراف مدفوع مایه لزجی احاطه کرده و...
سلام خانم دکتر
خوبین
الان یک هفته است همین حالات را دارم البته سالهاست مشکل سردرد دارم ولی الان یک هفته ا
است که شب ها با فشار بالا از خواب میپرم و باید قرص فشار(نیتروگلسیرین و کاپتوپریل)بخورم

سلام چند سالتونه؟چند وقته سردرد دارین؟کدوم قسمت سرتون؟شدید خفیف یا متوسط؟همراه با تهوع هست یا نه؟کسی تو فامیل همچین سردردایی داره یا نه؟سابقه فشار خون دارین؟فشارتون مثلا تا چند بالا میره

روحیتون چطوره؟شاد غمگین یا معمولی؟خوابتون چطوره؟

تب رو مگه مطمینین که دارید منظورم اینه که چک کردین؟

سلام مجدد..حدود 45 سال...تو فامیل سردرد هست ولی مثل من نیست...تهوع ندارم که میگرن باشه..ام آر آی هم کردم و میگه دیسک گردن دلرم
تب ندارم ولی بعضی مواقع گر گرفتگی حس میکنم
غمگین
فشارم تا 15
همیشه نبضم پایینه..بین 55 تا 60

ام ار ای از مغز هم انجام دادین؟اظطراب زیاد دارید؟

همیشه مضطرب هستم...از مغز چندین سال پیش شیراز نوار و سی تی گرفتم و نرمال بود
من الان لامرد هستم..هم به خاطر شرایط کاری که حق التدریس هستم و هم دهیاری که استرس زا است همیشه داغون هستم
همسرم هم ناراحت اوضاع من است
همیشه بی حوصله و از تفریح گریزان هستم
چند روزه یهویی شکمم سوزش پیدا میکنه و از بس گردن و شانه ام درد میکنه همیشه منتظر سکته هستم

خب پس قرص اس سیتالوپرام 10 هفته اول نصف بعد شبی یکی و قرص نورتریپتیلین 25 هفته اول نصف و بعد شبی یکی مصرف کنین ،یک ماه دیگه بیاین ببینمتون درمانگاه بیمارستان و هم تامین اجتماعی هستم ،که اگه لازم بود براتون ام ار ای مغز بنویسم و هم نتیجه درمان

متشکر خانم دکتر...من فردا حضورا بیام درمانگاه بعد کلاس اگه تشریف دارید...چه روزهایی تامین هستید؟چون زاناکس و فلوکستین و پروپنالول میخوردم و الان فلوکستین ماهاست نمیخورم

خب باشه پس حضوری بیاین که داروهاتون تنظیم کنم

سپاس
سلام خانم دکتر..من اومدم و الان بیمارستان هستم ولی نوبت نداد و گفت فرم ارجاع بیار

اره مدل تامین این شکلیه فرم ارجاع میخان،میتونین پزشک ارجاعتون رو همون تامین انتخاب کنین،البته دقیقش رو از خودشون بپرسین،فردا هم تامین هستم 12 به بعد،

سپاس فراوان