L.K
عنوان :

خال های مادرزادی

متخصص زنان، زایمان و نازایی
باسلام،من بصورت مادرزادی روی صورتم،گوشه ی بینیم ی خال قرمزرنگ دارم،همین خال برادرم هم روی پیشونیش داره ولی یه خواهرویه برادر دیگه م ندارن،و الان خواهرزاده و برادرزاده و پسرخودم هم این خال را دارن،سوال من اینه که آیامیشه با دارویی قبل از بارداری اینجور مشکلات کنترل بشن ویا ازشون جلوگیری کرد؟چندوقت هست که میخام برای بارداری دوم اقدام کنم ولی ترس ازاین مشکل مانع از اون میشه،ممنون میشم راهنماییم کنید.

سلام

واقعا هیچ راهی برای پیشگیری از چنین چیزی وجود نداره.

ولی یه خال قرمز رنگ نباید اینقدر باعث استرس شما بشه.

خال های روی صورت خودم وپسرم خیلی کوچیکه ولی دختر خواهرم،تقریبا کل صورتش را پوشونده،بهمین خاطر استرس دارم

ممنون از راهنمایی و پاسخگوییتون

برای اطمینان ،

مشاوره ژنتیک هم میتونید انجام بدید

حتما،

ممنونم از راهنماییتون