*.*
عنوان :

گودی زیر چشم

متخصص پوست، مو و زیبایی
درود! راستش من دقیقا نمی دونم که زیر چشمم گودی و تیره هست یا نه! چون پوست خودم گندمی هست و ضمن اینکه پیش یک دکتر رفتم گفت نیازی به تزریق نداری و طبیعی هست. ولی جدیدا یک دکتر دیگه گفت تقریبا گودی داری داری و باید تزریق کنی. و واقعا نیاز دارم در این مورد یک حرفه ای پاسخ بده که واقعا چه کاری باید انجام بدم. راستی 27سال دارم. و نسبت به عکس هایی که دیدم برای تیرگی و گودی خوب، خوشبختانه وضعیت زیر چشمم این طور نیست ولی دوست دارم عالی تر بشه. سه پاس

با سلام
توى این عکسها که گودى دور چشم ندارید

درود جناب دکتر من هم مردد هستم ولی خوب نسبت به پوست صورتم احساس می کنم یه کوچولو گود و تیره هست برای بهتر شدن پیش نهادی دارید؟ سپاس از شما
و اینکه دکتر دوم بهم گفته حتما نیاز به تزریق فیلر دارید و حسابی حالم گرفته شده
منظورم به دو تا پزشک مراجعه کردم و اولی فقط کرم برای شفافیت بهتر پوستم تجویز کردن که با وجود گران بودن و کمیابی این کرم جواب نگرفتم ولی پزشک دومی که مراجعه کردم گفتند نیاز به تزریق 1cc داری؟

باسلام
بهرحال شما مشاوره مى کنید و انچه را خود صلاح مى دانید انجام دهید بهتر است به پزشکى که اعتماد دارید مراجعه کنید چون تردید باعث تاخیر در درمان مى شود

برای همین از شما مشاوره خواستم جناب دکتر. اینکه گفتید گودی ندارم خیالم راحت تر شد. در ایتدا هم عرض کردم نسبت به حرف آن پزشک مردد بودم چون احساس گودی ندارم و شاید کمی تیره باشد. و بیش تر خواستم بدونم برای بهتر شدن این ناحیه متد جدید پزشکی هست یا خیر! به هر صورت تشکر از پاسخ شما!

با سلام
بله ،ما هم جواب مشاوره مى دهیم اما عمل کردن به ان به تصمیم خودتان بستگى دارد موفق باشید