م.ا
عنوان :

تغذیه نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
نوزادی نارس دارم با وزن 1500 به دنیا آمد و از روز اول فقط با شیر خشک ببلاک تغذیه میکند و درحال حاضر 4 ماه دارد و وزن فعلی 4500 شیر خشک ببلاک1 مصرف میکند از وزن گیری اصلا راضی نیستم و نفخ شدید هم دارد بخاطر این شیر آیا ممکن است به شیرش مکمل اضافه شود برای اضافه وزن یا با شیر دیگری مخلوط شود اخه از عوض کردن شیرش هم میترسم

با سلام.شیرخوار 4ماهه شما باتوجه به نارس بودن و وزن تولد پایین الان وزنشون کم نیست. شما شیرخوارتون رو نباید با یک نوزادی که ترم متولد شده مقایسه کنید.

گرچه شیرخوار 4ماهه با وزن 4500 مقداری ریز به نظر میاد اما وزن تولد ایشون رو درنظر داشته باشید و بااون مقایسه کنید.نیازی به افزودن مکمل به شیر نیست.

اگر شیر خودتون رو اصلا نمیخوره میتونید از قطره کولیکز و همچنین ماساژ شکم باروغن زیتون کمک بگیرید.اگر شدیدتر شد یا مشکل دیگه ای هم اضافه شد به گزینه تعویض شیر فکر میکنیم اونوقت.

ممنونم دکتر
حقیقتش به من آپتامیل اف ام اس رو توصیه کردن البته دوستان ولی من ترسیدم و خواستم از شما مشاوره بگیرم

نه لزوما نیازی ندارن به fms.اما درادامه حتما نمودار رشدی شون رو پیگیر باشبد.

چشم ممنونم شب خوبی داشته باشید