ن.م
عنوان :

جواب آزمایش

متخصص بیماری های کودکان
با سلام
جناب دکتر دختر 6 ساله ام بیمار شماست از کودکی رفلاکس دارد اکنون پریت و باکلوفن (2\1)در روز مصرف میکند بنا بر فرمایش شما کلپروتکتین و تست رست را سه ماه قبل انجام دادیم که عکسش را ضمیمه میکنم،اکنون مجدد آزمایش کلپروتکتین را انجام دادم
1) رژیم غذایی را رعایت کردم اما گاها بیسکویت و کیک مصرف میکرد توصیه شما چیست میتواند گاها کیک یا بیسکویت مصرف کند( به شیر گاو و سفیده تخم مرغ آلرژی دارد)
2)شهرستان پریت پیدا نمیکنم چه دارویی جایگزین کنم
3)در حال حاضر چه داروهایی مصرف کند؟

سلام
کودک هنوز حساسیت به شیر و سفیده دارد و هر چقدر رژیم کودک رعایت شود بهتر خواهد بود
با توجه به سن کودک معمولا شربت گاویسکون و زادیتن برای,مواردی که کودک از درد شکم, بی اشتهایی و بی خوابی شکایت دارد روزی دوبار 3 سی سی کافی است ولی اگر هر روز مجبور باشید از این دو شربت استفاده کنید میتوانید همان داروهای قبلی پریت ( با نکسیوم یا لانزومرازول ) و بکلوفن را با دوز قبلی تمدید کنید