ح.ع
عنوان :

مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
من پسر27 ساله ام ولی دستام موی در نمیاره یعنی دارن ولی نازک هستن و اعتماد به نفسمو گرفته

با عرض سلام و وقت بخیر، میتونید تصویری ارسال بفرمایید؟ تا توضیحات بیشتر را خدمتتان ارایه کنم.

دوست خوبم ممنونم از ارسال تصویر، من توضیحات کامل را خدمتتان ارایه میکنم ولی سئوال دیپری داشتم، پدر محترم شما هم به همین حالت هستن؟

فکر نکنم چون مطمئن نیستم ،ولی داداشام به این حالت نیستن ،فکرنکنم پدرمم به این شکل باشه

ببینید دوست خوبم وضعیتی که در حال حاضر مطرح فرمودید به هیچ وجه غیرطبیعی نیست و از نظر پزشکی نیاز به اقدام خاصی نمیباشد، این نکته قابل ذکر هست که تا سی سالگی ضخامت موها افزایش پیدا میکند پس پیشنهاد من به شما دوست عزیزم این است که تا آن زمان صبر کنید و دیگر اینکه اگر میخواهید راه دیگری را امتحان بفرمایید و آن مصرف داروی موضعی مینوکسیدیل هست، محلول مینوکسیدیل را تهیه بفرمایید و به مدت دوماه هر روز با پنیه به آن نواحی موردنظر استعمال بفرمایید

خیلی ممنون دکتر ،مرسی که پاسخگو بودین بینهایت تشکر