ف.ا
عنوان :

میکرونیدلینگ

متخصص پوست، مو و زیبایی
با عرض سلام و احترام. در اینترنت خیلی در مورد تاثیر شگرف میکرونیدلینگ در درمان انواع اسکارها اعم از جای جوش، سوختگی ، استریا ها و جوان سازی پوست حرف زده شده است. میخواستم ببینم آیا این گفته ها صحت دارند؟ و اینکه خودتون انجام میدین؟
ببخشید یعنی نسبت به لیزر یا میکرودرم ابریژن برای اسکار آکنه و استریا برتری خاصی نداره؟
آقای دکتر من خودم دانشجوی پزشکی هستم اگه میشه راهنماییم کنید .میخواستم نظرتون رو بدونم در مورد اینکه در بهبود اسکار ناشی از آکنه که کمی آتروفیکه و همچنین استریا میکرودرم ابریژن بهتره یا میکرونیدلینگ؟ و چون خودم میخوام دستگاه هرکدوم از روش هایی که شما میگین بهتره رو بخرم ، میشه بگید چه مارکی خوبه؟

خیلی حیلی ممنونتون هستم

برای اسکار اتروفیک به تجربه من ساب سیژن به علاوه سه چها جلسه لیزر co2 بهترینه.

نیدلینگ از میکرودرم قطعا موثرتره ولی نسبتبه لیزر هر کدوم مزایا و معایب دارن که بحثش مفصله مفصله.

اما استریا درمانش کلا مشکله.همه این روشها روی هم 30_40 درصد اثر ندارن