ف.ا
عنوان :

میکرونیدلینگ

متخصص پوست، مو و زیبایی
با عرض سلام و احترام
من میخواستم از شما راهنمایی بگیرم در مورد خرید دستگاهی جهت میکرونیدلینگ برای استفاده در منزل جهت بهبود اسکار ناشی از آکنه و استریا و جای سوختگی. شما توصیه میکنید درمارولر بهتره یا درماپن؟ آیا مارک خوبی معرفی میکنید؟

باتشکر فراوان

خرید و استفاده از این دستگاهها تنها در حیطه کاری پزشکان متخصص پوست است.

چه جالب!!!!! من خودم gp هستم گفتم اگه لطف بفرمایید راهنمایی بفرمایید برای خریدش اگر که دوست ندارید اطلاعاتتون رو در اختیار کسی بذارید که هیچی.