ا.آ
عنوان :

درد دست وبازو چپ وقفسه سینه؟؟

متخصص ارتوپدی و فلوشیپ جراحی زانو
سلام...
بنده جوانی 21 سال هستم که حدودا یک ماه بدنسازی میرفتم که بعد از آن دچار درد بازو  و دست چپ  و همچنین درد به حالت تیر کشیدن  در قفسه سینه سمت چپ شدم به طوری که حدود دوسه روز قدرت دست چپم از دست رفته بود که حتی نمیتوانستم یک شی سبک را بلند کنم که با مراجعه به پزشک قلب و انجام تست ورزش دکتر گفتن که مشکلی نیست و بعد از دو هفته دوباره به دکتر قلب مراجعه کردن و بعد از اکو گفتن که پرولاپس خفیف دارم  اما این درد از پرولاپس نیست و منشا عصبی دارد  اما الان بعد از گذشت حدود چهار ماه درد بهتر شده است  اما نه به طور کامل ولی در دستم حالت ضعف دارم مثل موقع شانه زدن که دستم زود خسته میشود هفته قبل به ارتوپد مراجعه کردم پس از انجام mriکتف دکتر گفتن که کشیدگی خفیف تاندون دارم نظر شما درمورد این ام آر ای چیه و این که این کشیوگی میتواند باعث درد قفسه سینه شود...
بعضی مواقع حالت گزگز در دست و صورت دارم
آیا ممکن است ناشی از دیسک گردن هم باشد متاسفانه به دلیل داشتن ارتودنسی ام آر آی گردن برام انجام نشد

سلام. ام آر آى شانه نرمال هست. ممکنه درد به علت کشیدگى تاندون یا با منشا دیسک گردن باشه. باید معاینه بشید تا بتونم بگم منشا درد از کجاست. کشیدگى مزمن تاندون معمولا نیاز به تزریق داخل غلاف تاندون یا داخل مفصل داره!

سلام آقای دکتر ..
ام آر ای انجام دادم یا مشکلی وجود دارد

سلام. درد شما به احتمال بسیار زیاد مرتبط با کشیدگى والتهاب تاندونهاى اطراف شانه هست. درد میتونه به گردن یا قفسه سینه منتشر بشه!

براى اینکه دردتون کاهش پیدا کنه و خوب بشه باید تزریق داخل مفصلى کورتون در شانه انجام بشه و بعد چند جلسه فیزیوتراپى هم برید!