ن.ا
عنوان :

ریفلاکس نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
نوزادم 43 روزشه تازه 3 روز هست که هر وعده شیر یا شیر خشک میخوره کامل برمیگردونش تایم شیردهی رو کم کردم اروغم حتما میزنه ولی باز فرقی نمیکنه از مطبتونم نمیدونم چجوری وقت بگیرم شماره پاسخگو نیس
اقای دکتر دل درد و گریه نداره مثل اینکه

سلام شرایط غیر دارویی انتی ریفلاکس را رعایت کنید که در سایت و کانال با عنوان کنترل ریفلاکس معده در دسترس است ولی اگر همچنان استفراغ ها ادامه داشت یا باعث خس خس سینه و بی قراری در کودک بود , سونوی ریفلاکس معده را انجام دهید و درصورت مثبت بودن سونوگرافی میتوان برای کودک درمان دارویی شروع کرد

فعلا شیر خشک کمکی ببلاک میخوره اونو قطع کنم؟؟
شما توی مطب از دستگاه واسه تشخیص استفاده میکنید؟نمیشه ب جای سونو بیارمش مطب شما دستگاه بزارید؟؟

از شیر ب ب لاک انتی ریفلاکس میتوانید استفاده کنید و یونک در مطب هم انجام میشود

دکتر من اومدم مطب ولی چون متاسفانه نمیدونستم نوبت دهی صبح هست منشی هم نوبت ندادن هیچ جوره امکانش نیس امروز دخترم ویزیت بشه؟ بخدا دو روزه هیچی نخورده یعنی پس داده همه رو
از گشنگی همش گریه میکنه

بهتر است سونورا انجام دهید و شنبه عصر با مواب سوتو مراجعه کنید نیاز به نوبت قبلی ندارد

چشم حتماااااا
سلام دکتر من هفته پیش دخترمو اوردم پیشتون گفتید ریفلاکس درجه 3 داره زانتاک و موتیلیوم و سگا گریپ میخوره چند روزی بالا اوردنش خیلی کم شده بود ولیراز دیروز دوباره هرچی شیر میخوره بالا میاره
53 روزشه

سلام شرایط انتی ریفلاکس را کامل رعایت کنید .جلوی پرخوری در کودک را بگیرید درصورت عدم رعایت شرایط انتی ریفلاکس

نیاز به افزایش روز یا استفاده از داروهای قوی تر خواهد داشت. درصورت استفراغ سبز رنگ یا جهشی نیز نیاز به یوتوی مجدد دریچه پیلور خواهد بود

سلام اقای دکتر شما به نوزاد من گفتید که شیر خشک کامفورت استفاده کنه ولی اونو میخوره همه رو بالا میاره
چی میتونم بهش بدم ب جز اون؟؟

تا دوهفته باید تحمل کنید و کم کم و کمی غلیظ تر درست کنید ولی اگر همچنان تحمل نکرد شیرهای آل اف بیومیل یا ب ب لاک بدهید

خیلی ممنونم ب ب لاک ar چی اونو میتونم بدم؟؟؟

بله ولی دارای لاکتوز است ومی تواند علائم نفخ و کودک به همراه داشته باشد

سلام اقای دکتر خسته نباشید من دخترم الان یه هفته ای هست ک خداروشکر اصلا بالا نمیاره تا کی باید داروهاشو ادامه بدم؟؟

سلام تا ویزیت بعدی پزشک و تایید کنترل کامل ریفلاکس

سلام تا معاینه بعدی و کنترل شرایط کودک

سلام دکتر خسته نباشید ببخشید من ب دخترم شیر خشک arمیدم اون امکان داره باعث ییوست بشه؟؟؟آل اف بهتره؟؟؟؟
دکتر دخترم یبوستش خیلی شدید شده ببخشید تا مقعدشو تحریک نکنم مدفوع نمیکنه نمیدونم چیکار کنم

با سلام سوالات غیر اورژانسی به سامانه رسا ارجاع میشود