م.ع
عنوان :

قد و وزن

متخصص بیماری های کودکان
پسرم 3سال و 3ماهشه. قد و وزن تولد 48 س و 2.8 ک بوده الان 92س و 13 ک هست. آیا نرمال هست؟ برای افزایش قد چکاری میتونم بکنم؟ پدرش بلند قد و مادرش کوتاه قد هستند.

سلام
پسر شما از نظر وزن و قد در محدوده نرمال هست حتی قدش نسبت به سنش وضعیت بهتری دارد برای رشد قد بهتر پسر شما شربت زینک سولفات یا زینک پلاس 5 سی سی هر 12 ساعت

میتونید امگا 3 هم روزانه 2-3 سی سی بهش بدید

تشکر فراوان