ف.م
عنوان :

پرولاکتین و پریودی

متخصص زنان، زایمان و نازایی
با سلام خدمت خانم دکتر و با تشکر از زحمات شما.
من پریودیای منظمی داشتم حتی ساعتشم منظم بود.تا آبان ماه 93 که بخاطر یک سری فشارهای روحی بهم ریخت. 10 روز یه هغته عقب میافتاد.تا اردیبهشت94 آز هورمونی دادم همه چی اوکی بود جز پرولاکتین که 103 بود.دو روز بعدش آزو تکرار کردم 84 بود.ام آر آی دادم مشکلی نبود. با یه دوره دارو 53 شد.دیگه دکتر نرفتم و دارو گیاهی مصرف کردم.پریودیام منظم شد ولی از وقتی قطع کردم دوماه هستش ک 33 روز شده.اما این ماه یه روز عقب افتاده. در ضمن قبل عید آز پرولاکتین دادم روز قبل از پریودیم 104 بود اما سر موعد33 روز مریض شدم. ب نظرتون چرا پرولاکتینم پایین نمیاد؟و آیا با پرولاکتین 104 میشه پریود شد؟و ممکن نیس آز اشتباه شده باشه؟(ضمن توضیحات بیشتر:جلوگیری ندارم و همسرم دارو مصرف میکنه برای واریکوسل خفیفی ک داره و هیچ گونه علایم پری ندارم)

پرولاکتین بالا نیازمند درمان حداقل 6 ماهه است یعنی حتی با وجود نرمال شدن باید دارو ادامه داده شود چون به محض قطع بالا میره و نظم پریود رو بهم میریزه