S.Z
عنوان :

مامان نشدن

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام.خسته نباشید.یکسال و پنچ ماه میشه ک ازدواج کردم 21سالمه و خیلی بچه دوس دارم ولی نمیشه فقط 4ماه جلوگیری کردم تخمدانم پلی کیستیکه.به نظر شما باید چکار کنم؟

وارد گروه جدیدمان در اینستا در باره مشکل مدکور بشین و همه پستها را بخوانید و با ما همراه شوید

لطفا به دوستان و آشنایان خود که تنبلی تخمدان یا تخمدان پلی کیستیک دارند توصیه کنید وارد گروه جدید اینستایی ما شوند   iranianpcos@