ل.ش
عنوان :

مگس پران هر دو چشم

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام
من دختر 21 ساله ای هستم که حدودا 3 سال پیش یعنی سال کنکور که دائم نشسته بودم و تحرک کمی داشتم یک روز صبح از خواب پاشدم و جلوی هر دوچشمم تعداد زیادی (طوری که کل میدان بیناییم رو پر میکرد) نقطه های سیاه ریز بود و گاهی هم جلوی چشمم جرقه زده می شد
همون موقع به دو چشم پزشک یک متخصص شبکیه ، متخصص اعصاب ، متخصص گوش و حلق و بینی و ... مراجعه کردم و ام آر آی ، آزمایش خون و ... همه از من گرفته شد منتهی همه میگفتن یا بخاطر ضربه هست که زجاجیه کدر شده یا بخاطر میگرن که همه گفتن چیزی نیست و متخصص اعصاب به من قرص آرامش بخش دادن (چون به نظرشون من استرس زیادی داشتم) الان 3 سال میگذره و من همچنان این مشکلو دارم و اصلاا نمیتونم چنین چیزی رو قبول کنم اصلا قابل قبول نیست که ناگهانی و بی هیچ علتی یک روز صبح از خواب پاشم و کلی نقطه ی سیاه بیاد جلوی چشمم و تازه گاهی هم جرقه هم داشته باشم اما واقعا هیچ دکتری علت قانع کننده ای برای این موضوع نداشته باشه (همون فردای روزی که دچار این مشکل شده بودم رفتیم پیش پزشک عمومی و تنها مشکلی که بود این بود که فشارم بالا بود و بعد از اون هم یکی دو بار فشار و ضربان قلبم بالا بود )
لازم به ذکره که عینک نمیزنم ، تاری دید هم ندارم
ممنون میشم اگر شما هم نظرتون رو بگید چون خسته شدم واقعا
من تا
سوال من اینه اگر مربوط به ضربه هست یک چشم باید این اتفاق براش بیوفته نه هر دوچشم و همزمان (که البته من اصلا یادم نمیاد که ضربه ای به سرم یا چشمم وارد شده باشه ) اگر میگرنه که دائمی نباید باشه میگرن گاهی عود میکنه همیشه که نمیتونه هر دوچشمم مگس پران داشته باشه
و من واقعا خسته شدم

سلام عزیزم اون موقع فقط نقاط سیاه بود تاری دید و درد چشم نداشتین؟

الان چی بیناییتون کامله؟اصلن چشمتون ضعیف نیست؟

مشکلات اینجوری علتش شبکیه هستش و باید بررسی کامل شبکیه انجام بشه

شبکیه کاملا بررسی شده پیش متخصص شبکیه رفتم پشت چشمو دیدم و همه چیزو بررسی کرد و بینایی کامله و هیچ وقت تاری و درد چشم نداشتم
و هر روزم این مشکلو دارم و از اون موقع حدود 3 سال میگذره نه بهتر شده و نه بدتر اما واقعیتش زمانی که ورزش میکنم یا فعالیت بیشتری میکنم حس میکنم کمی بهتر میشه
اما نمی فهمم به چی مربوطه ؟ ممکنه مثلا به عروق خونی ربط داشته باشه؟ برم پیش متخصص قلب؟
اولش خودم که تحقیق کردم فکر کردم سودوتومورسربری هست چون تو مدت کوتاهی 10 کیلو وزن اضافه کردم فکر کردم شاید اون باشه اما ام آر آی سالم
فشار چشم مشکلی نداشت

نه عزیزم سودو تومور باید سردرد و تاری دید داشته باشی،اگه شبکیه نرماله چیز دیگه ای مطرح نمیشه جز همون مسایل روانپزشکی،چند بار شبکیه بررسی شده؟

راستش نمیدونم فکر میکنم 4 باری که رفتم چشم پزشکی یکبار قطره ریختن که قرنیه بزرگتر شه دفعات بعد با دستگاه بدون قطره پشت چشممو دیدن
اون سالی که این اتفاق شروع شد روحیم خیلی بد بود ترس و اضطراب شدید داشتم اما الان خیلی خوبم
اما هربار چشم رو معاینه کردم
و اینکه فکر میکنم اون آخری باری که شبکیه با قطره توسط متخصص شبکیه بررسی شد اردیبهش سال 96 بود که من دیگه چشم پزشکی نرفتم از اون موقع پیش بینایی سنج رفتم برای چکاپ بینایی که گفت عینک لازم نداری
متشکرم ازتون