م.و
عنوان :

دردکمر

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
سلام من جراحی باز روی مهره ال پنج واس یک انجام دادم وفیوژن شده الان حدود6 ماه هست قسمت لگن درد میکن موقع درازکشیدن وبلندشدن درد دارم راههای مختلف هم امتحان شد اب درمانی فیزیوتراپی وغیره...الان باید چیکارکنم

سلام ابتدا باید با ورزش عضلات رو تقویت و حرکات روزانه رو اصلاح کنید (استفاده از توالت فرنگی و نشسته نماز خواندن و ...) بعد از همه این مراحل در صورت عدم بهبودی باید جهت معاینه و بررسی مشکلات احتمالی (می تونه از ناحیه لگن یا دیسک جدید یا حتی خراب شدن وسیله و ...) نزد متخصص نوروسرجری مراجعه بفرمایید.

این کارهارو انجام دادم ورزش وتوالت فرنگی وتقویت عضلات...باتوجه به معاینه گفتند که استخوان مفصل لگن التهاب دارد چیکار باید کرد ...
حتی موقع بلندشدن ازتوالت فرنگی هم درد دارم

سلام ااتهاب لگن دلایل متعددی دارد که با توجه زمینه ایجاد بیماری (شکستگی؛ آرتروز و...) متفاوت است اما ابتدا باید از عدم وجود عفونت در ناحیه لگن مطمن بشید. اصول درمان کلی شامل استراحت؛

استفاده از گرما و استفاده از ضد درد و ضد التهاب ها گاهی بصورت تزریق موضعی و ... است و در صورت عدم درمان در قدم آخر جراحی است که معمولا کار به جراحی نمی رسد. در هر صورت مهم ترین مسله رسیدن به تشخیص با توجه به گرافی ها و معاینه دقیق است

ممنون آقای دکتر