ل.ش
عنوان :

مگس پران هر دو چشم

متخصص چشم پزشکی
سلام آقای دکتر
من دختر 21 ساله ای هستم
حدود سه سال پیش به طور ناگهانی وقتی از خواب پاشدم تو هر دوچشمم مگس پران شدید ایجاد شده بود
یعنی جلو هر دوچشمم پر نقاط سیاه بود و وقتی به نور شدید نگاه میکنم خطوطی مثل رگ یا ریشه ی درخت می بینم
پیش سه چشم پزشک و یک متخصص شبکیه و متخصص مغز و اعصاب رفتم همه گفتن سالمی و مشکلی نیست
گاهی هم از گوشه ی چشمم یا وقتی سریع چشممو برمیگردونم جرقه دارم اما این مگس پران شدید رو توی هر دو تا چشم دارم
اصلا تاری دید ندارم
عینک نمیزنم و واقعا خسته شدم نمیدونم از چی میتونه باشه
اگر بخاطر ضربه باشه قاعدتا باید تو یکی از دوتاچشم این اختلال باشه اگر میگرن چشمی باشه که باید گاهی عود کنه نه قندمم بالا نیست فقط اون سالی که این اتفاق افتاد من در مدت زمان کوتاهی مثلا دو سه ماهه حدود 10 کیلو وزت اضافه کرده بودم و توی چند بار معاینه ای هم که شدم یکی دو بار کمی فشار وضربان قلبم بالا بود که بهم گفتن بخاطر استرس هست
ممنون میشم اگر شما راهنمایی کنید

خیلی ممنونم ازتون منتهی من همون موقع هم پیش متخصص شبکیه رفتم و قطره برام ریختن و گفتن هبچ مشکلی نمیبینن و همه چیز کاملا سالم هست
و حتی من اصرار کردم بهشون که دقیق تر معاینه بکنن به من با قاطعیت گفتن که مشکلی وجود نداره
به نظرتون ممکنه این اشکال بخاطر این باشه که مثلا ناگهانی فشار خون و به طبع اون فشار چشم بالا رفته باشه یه زمان کوتاهی خونریزی کرده باشه و بعد از اون اثرات اون به صورت مگس پران مونده باشه؟
و با این اوصاف که 3 ، 4 نفر چشم پزشک و متخصص به من گفتن که دیگه میازی به پیگیری در این زمینه نیست بازم دوباره به پزشک برای اینکه متوحه بشم خطری داره یا نه مراجعه بکنم ؟
اون پزشک متخصص شبکیه ای که من رفتم پیششون تهران و در بیمارستان لبافی پزشک بودن
چون اینقدر اون سال بخاطر این مشکل رفتم دکتر و به من گفتن مشکلی نیست که آخرین بار پزشکم بهم گفت این یه جور خود بیمارانگاریه باید اصلا روانپزشکی درمان بشه