س.ر
عنوان :

motor neuron disorder

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام پسر 34 ساله هستم . از 17 ماه پیش دچار پرش عضله و خستگی زودرس شدم emg چهار اندام در فواصل 6 ماه به 6 ماه گرفتم .همه نوار عصب و عضله کاملا نرمال بودن ولی دو روز پیش توسط فوق تخصص الکترومیوگرافی نوار عصب و عضله دادم در همه عضلات پایین و بالا و صورت و فک فیبرلاسیون و فاسیکولاسیون و امواج تیز شارپ با مقدار + ثبت شد دکتر میوگرافی گفت این موتور نورون disorder هست و موتور نورون دیسس نیست تصویر emg رو براتون ارسال میکنم لطفا نظرتون رو بگید بنده نمی دانم الان چکار کنم

با سلام ، حتما آزمایش تیروئید و پاراتروئید چک شود، سعی کنید ورزش کنید و تمام عضلات را تقویت کنید، استفاده از ویتامین های مکمل دی، ای و وتامینهای بی توصیه می شود، بعد از سه ماه نوار عصب را تکرار کنید.

با سلام خدمت دکتر
چشم بنده شروع به ورزش میکنم و از مکمل ها استفاده میکنم .
دیروز emg مجدد دکتر فوق تخصص اعصاب از من گرفتند همه psw fib fas رو نرمال 0 ریپورت کردند .
فقط از بابت MND نگران هستم بنظرتون چقدر بایستی صبر کنم تا MND نفی بشه؟
🙏