ص.ن
عنوان :

افسردگی

متخصص روانپزشکی
با سلام خدمت دکتر بیدکی
اینجانب نصرتی از سیرجان در تاریخ 24 فروردین ( 15 روز پیش) بعلت افسردگی (بی انگیزه، بی حوصله و بی قراری در محل کار و خانه) بشما مراجعه کردم و داروهای زیر به من تجویز کردین که من هنوز نتوانستم به حالت طبیعیم برگردم و هنوز احساس شادابی و انگیزه و لذت بردن از زندگی مثل قبل ندارم و هر جا میروم دلم میخواهد به خانه برگردم که متاسفانه در خانه هم حالت افسردگی دارم. حتی خوابم نیز کم شده و خواب زیاد میبینم .لطفا من را راهنمایی فرمایید که چه کنم؟ و اگر نیاز به مراجعه حضوری دارم دوباره خدمت برسم؟
پوکساکیم 5: ظهر 1عدد عصر 1عدد
نورتریپتیلن10: 1/2 ظهر
ریسپریدون 1میلی: روزی 1عدد
وازونیدین 0/2: 1/2شب
ممنون از لطفتون

سلام نورتریپتیلین را کامل کنین و قرص ازیپام ده میلی روزی نصف و مجدداطلاع دهید