ا.م
عنوان :

بیخوابى و استرس

متخصص روانپزشکی
سلام دکتر خسته نباشید
بنده با علایم پرش از خواب با اضطراب و استرس (با چک شدن کامل هورمونى و سلامت هورمونى) مراجعه ب روانپزشک کردم و ایشون فلورازپام و الانزپین تجویز کردن. این دو دارو کنار هم جوابدهى خوبئ داشتن،
میخواستم بدونم در صورت تموم شدن دوره مصرف که یک ماهه هستش، باید یک دفعه قطع بشه فلورازپام یا دارویى جایگزین میشه؟ اگه جایگزین میشه چ دارویى،
خودم ارشد میکروبیولوژى هستم
ممنونم

سلام بهتر ی بار دیگه به پزشکتون مراجعه کنید.احتمالا درمان سه چهار ماه طول بکشه