م.ی
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام خیلی سعی کردم از شما وقت بگیرم ولی کسی جواب تلفن نمیده.
یه دختر 54روزه دارم وزن تولد3600والان5 کیلو
از یک ماه قبل یه کم شیر پنیری بالا می اورد ولی الان چند روز علاوه بر پنیری شیرم بالا میاره و گریه میکنه تمام علایم رفلاکسو داره و مدام گردنشو بالا میگیره یه موقعه های صدای شیرو متوجه میشم میادتا بالا و میره پایین 3روزه که گلوش گرفته و بینیش کیپ مدام دستشو میبره زیر گلوش و بدخاب شده بردمش دکتری که همیشه میبرم سونو دادم تو 7دقیقه که خابم بود رفلاکسی نداشت و عادی بود همه چی و دکتر گفت نیاز به دارو نداره فقط رژیم بدون شیر و بغل و زیر سرشو بلند کن
خودم کامل رژیم رفلاکسو رعایت میکنم و زیر سر بچه ام بلند شیر مادر میخوره و کولیک ایز
اشتهاشم خوب
نمیدونم گرفتگی گلو وبینیش به رفلاکس ربط داره یا چیز دیگس؟؟
دارو لازم نداره؟؟
مری بچه مشکل پیدا نمیکنه؟؟

سلام شرایط انتی ریفلاکس را کامل رعایت کنید و کودک از نظر نرمی حنجره باید معاینه شود , درصورت تداوم علائم ریفلاکس یا استور بالاتر از 9 ( طبق جدول نمره گزاری ریفلاکس ) درمان دارویی باید شروع شود . سونوگرافی میتواند منفی کاذب باشد و درطول انجام سونو برگشت شیر اتفاق نیفتد و سونوگرافی طبیعی رد کننده ریفلاکس معده نیست

چطور میتونم از شما یه وقت بگیرم؟هر چی زنگ میزنم کسی جواب نمیده خیلی نگرانم و دچار استرس شدم

روش های نوبت دهی در کانال تلگرام کاملا توضیح داده شده است

بله زنگ میزنم کسی جواب نمیده بازم سعی میکنم