ش.ش
عنوان :

تب تشنج

متخصص بیماری های کودکان
سلام خانم، وقت به خیر . دخترم 3 ساله است ، سابقه تب و تشنج داره ، الان اومدیم مسافرت و دسترسی به پزشک و متخصص ندارم ، دخترم تب کرده ، می ترسم دوباره تشنج کنه ، الان چیکار کنم. لطفن راهنمایی بفرمایید

با تشکر از مشاوره شما،خونسردی ، اول اعتماد به نفستون رو حفظ کنید،شیاف استامینوفن 125،اگه تو خونه دارین واسش بذارین،اگه تبش خیلی بالاست تن شویه رو شروع کنید

بله ، شیاف استامینوفن داشتم ، 125براش گذاشتم ، روی سر و صورتش هم پارچه سرد میذارم. یعنی مین کارها کافیه؟

روش تنشوی شما اشتباه،روی قفسه سینه و شکم، پارچه خیس شده با آب ولرم بذارین

کودک شما چند کیلو؟اگه دماسنج دارین الان دمای بدنش چند درجه است؟

نوع تشنج کودک،علائمش به چه صورت است؟

چشم ، روش تن شویه رو طبق دستور شما انجام میدم. دخترم 12کیلوست.دماسنج دیجیتال دارم ، الان 39درجه تب داره. اما دستهاش سرده.
نمیونم نوع تشنج چه صورته. الان تشنج نداره.

اولین بار کی تشنج کرد ،چند بار تکرار شد،چقدر طول کشید؟

آیا زمان تشنج بستری شده،چه داروهایی زمان ترخیص به کودک دادن؟

اولین بار ، بهمن ماه 97 تشنج کرد . کلا یکبار ، حدود 1دقیقه ، چشمهاش رفت بالاو ازدهنش کف اومد و بدنش سفت و شل شد.
بله بستری شد ، دو روز ، زمان ترخیص فقط بهش شربت استامینوفن برای زمان های تب دادند. خیلی نگرانم خانم دکتر، دخترم خیلی داغ هست.

حداقل 20تا25دقیقه تن شویه رو به روش درست ادامه بدین،دوباره دمای بدنش رو چک کنین،دسترسی به داروخانه دارین؟؟

خوشبختانه تشنج کودکتون از نوع ساده بوده،که معمولا بی خطر

بله،خواهرم تو این مدت به روشی که شما گفتین تنشویه رو انجام میدن،الان دمای بدن با دماستج دیجیتال 38.5شده، دسترسی به داروخانه نداریم اما خواهرم بهورز روستاست و میگه داروهایی تو خانه بهداشت هست. چه دارویی باید تهیه کنم ، شاید خونه بهداشت باشه. خیلی نگرانم
یعنی دیگه تشنج نمیکنه؟ همین کارها کافیه؟ شربت استامینوفن هم داریم ، شربت بهش بدم؟

یک شیاف استامینوفن دیگه واسش بذارین، شیاف استامینوفن رو در صورت تب هر 4ساعت ادامه بدین،توی خانه بهداشت قرص دیازپام موجود هست؟

چشم ، شباف دوم رو هم گذاشتم. خواهرم میگه تو داروهای بهداشت روان ، قرص دیازپام 2 میلی گرمی کیمیدارو هست

2تا قرص دیازپام 2میلی گرم ،هر 8ساعت به مدت 48ساعت بهش بدین

چشم. الان دو تا قرص دیازپام رو تو آب حل کردم و به دخترم دادم. 8ساعت دیگه هم بهش میدم. اگر تا 48 ساعت این کار رو ادامه بدم تشنج نمیکنه.

احتمال تشنج رو کم میکنه،ان شاءالله که دیگه تکرار نمیشه

حال عمومی فرزندتون خوب هست؟خوب غذا میخوره،بازی میکنه؟

حالش خوب نیست ، غذا میخوره ، غروب بازی میکرد ، الان خوابیده، اما آروم تر شده، قبلا خیلی تند نفس میکشید ، اما الان آروم شد. عرق هم کرد. دستش گرم شد.
الان دو بار تب رو گرفتم ، یکبار شده37.5 ، یکبار شده 37.4. تبش پایین اومد، خداوخیرتون بده.

خدا رو شکر،هر 4ساعت شیاف استامیوفن رو پایش بذاریم،قرص دیازپام رو ادامه بدین،اگه تب کنترل بشه،معمولا تشنج تکرار نمیشه،در اولین فرصت به متخصص کودکان مراجعه کنید،اگر با استفاده شیاف استامینوفن هر 4ساعت تبش ادامه پیدا کرد به من اطلاع بدین؟

ممنون خانم دکتر. هر 4ساعت شیاف استامینوفن رو براش میذارم. ببخشید که خیلی وقت شما رو گرفتم. خدا خیرتون بده. خیلی لطف کردید. فردا صبح دخترم رو می برم بیمارستان . ممنون.

بهش مایعات زیاد بده بخوره،شب بخیر

چشم ، حتما بهش مایعات میدم. خدانگهدار. خدا پشت و پناه شما.