م.ع
عنوان :

تیرگی پوست و لک

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام، روز بخیر
بنده 27سالمه که نزدیک یه ساله پوست صورتم از سبزه روشن به سبزه تیره تغییر رنگ داده و لک انداخته، هرچی استفاده میکنم برا پوستم رنگش باز نمیشه و لک ها انگار روز به روز بیشتر میشن، آزمایشاتم سالمه فقط کلسترل خونم لب مرزه و ویتامین دی 3بدنم پایین، تو این یه سال هم رژیم گرفتم و 15کیلو کم کردم از 75به 60رسیدم،عکس محصولاتی هم که استفاده کردم رو ضمیمه کردم، حالا میخوام قرص یا دارویی که واقعا رنگ پوستم رو روشن کنه و لک هارو از بین ببره یا خیلی کم رنگ کنه مصرف کنم، ممنون میشم راهنمایی کنید که چکار کنم، چون نمیتونم لیزر درمانی.... کنم، بنده متاهل هستم، شیر ده یا باردار هم نیستم و هیچ دارویی هم مصرف نمیکنم. ساکن شوش خوزستان هستم، ممنون میشم راهنماییم کنید که چه دارو یا محصولی استفاده کنم، پوستم چرب هستش، قبلنا خیلیییییی جوشی بود الانا بهتره کمتر جوش میزنه اگه بزنه هم جوش کوچولو هستش

با سلام
تیپ پوستی شما 3 است
هیچ داروی خوراکی که رنگ را روشن کند وجود ندارد
داروهای موضعی ضد لک ، برای لک خوبند ولی دور دهان نزنید
چند کار پوست شما را تیره و لک میکند که باید اجتماب کنید
بند و لیف و موچین بدتر میکنه
اصلاح صورت با ژیلت شود
اجتناب جدی از آفتاب شود

ممنون و متشکر، شما دقیقا چه محصولی بهم پیشنهاد میدید؟
سلام آقای دکتر، ممنون بابت راهنمایی خوبتون، الحمدلله وضع لک صورتم بهتر شده، آقای دکتر برای منافظ باز صورتم که همیشه پر جوش سرسیاه یا سر سفید میشن چکار کنم،
و اینکه یه هفته اس موهامو رنگ کردم متاسفانه چون با دکلره بیرنگ شدن موهام کاملا سوختن و حالت آدامسی گرفتن فعلا از سرم venzoو شامپو مخصوص مدهای رنگ شده Loreal استفاده میکنم، برای احیا و ترمیم موهام چکار کنم؟؟؟؟ ممنون و متشکر

ماسک موی phyto برای موهای رنگ شده خوب است

برای منافذ باز یک شب درمیان ketrel cream بمالید