ش.م
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر
دختر من شش و نیم ماهه ست با وزن تولد 3100. وزن الانش هم 7100. شیرخشک آپتامیل پپتی جونیور هم میخوره.
از1ماهگی رفلاکس داره
از2ماهگی نکسیوم و بی بی کر میخوره. 1ماه هم هست موتیلیوم میخوره ولی بدتر شده
از5ماهگی که غذای کمکی رو شروع کردم رفلاکسش تشدید شده و روزی 1بار فقط بالا میاره. ولی خوابش خیلی بده و به شدت بی قراره و حس خفگی بهش دست میده
الان واسش شربت زانتاک تهیه کردم. لطفا بگین روزی چقدر بخوره؟
و اینکه نکسیوم رو با توجه به اینکه 4ماهه بدون نتیجه مصرف میکنه قطع کنم بجاش بکلوفن بدم؟ بکلوفن رو چقدر بدم؟

سلام شرایط,انتی ریفلاکس را رعایت کنید

نکسیوم با زانتاک روزی دوبار 1/5 سی سی ادامه دهید

برای کنترل استفراغ با نظر پزشک معالج از موتیلیوم یا بکلوفن 2/5 میلی گرم روزی یک با دوبار میتوانید استفاده کنید

در صورت تشدید ریفلاکس با شروع غذای کمکی از تست حساسیت به شیر و غذا باید کمک بگیرید

با توجه به اینکه گاهی در روز 3 4بار بالا میاره و گاهی هم اصلا بالا نمیاره و موتیلیوم هم تاثیری روش نداشته ،بکلوفن بدم ؟؟
بکلوفن چند باید تهیه کنم ؟

2/5 میلی گرم بکلوفن روزی 1 تا 2 بار

ممنون . لطف کردید
سلام. آقای دکتر 3روزه به دخترم زانتاک میدم همراه با نکسیوم و موتیلیوم. این 3روز خیلی بالا میاره
هرچی شیر میخوره همه رو بالا میاره در عرض ده دقیقه. طبیعیه؟ بخاطر زانتاکه ؟ چکار کنم پس؟

سلام نکسیوم همراه موتیلیوم یا نکسیوم همراه بکلوفن باید بدهید و نیازی به زانتاک نیست اگر باعث استفراغ در کودک میشود

ممنون
سلام خسته نباشید
آقای دکتر دختر من 8ماهشه و ماه 7رو وزن نگرفته بود که جواب آزمایش های دخترم رو واستون فرستادم گفتید مشکلی نداره ولی کامل نیست
امروز که وزنش کردم 350گرم اضافه کرده بود توی 25روز و الان 7350وزنشه
شیر هم پپتی جونیور میخوره از 2ماهگیش
باتوجه به اینکه فقط 1ماه وزن نگرفته بود و ماه8رو وزن گرفته بنظرتون بازم ازمایشش رو تکرار کنم یا دیگه نیاز نیست؟
کلپروتکتین مدفوعش هم 5هست

سلام خیر اگر روزانه 10 گرم وزن بگیرد نیازی به آزمایشات نیست و میتوانید صبر کنید و پیگیری کنید

ممنون
میتونم به تدریج شیرش رو عوض کنم الان اچ آ بدم بعدش شیر های معمولی؟ یا یه شیر بهتری که وزن گیریش بهتر بشه مثل سیمیلاک توتال کامفورت؟
کلا چه شیری بدم بعد از پپتی جونیور؟

از ماه 9 میتوان شیر اپتامیل اچ آ و بعد از 4 تا 6 هفته درصورتی که کودک تحمل کند شیر سیمیلاک نبوشور را شروع کنید

خیلی لطف کردین. ممنون