م.ب
عنوان :

درد سمت راست لگن زانوی راست و پای راست

متخصص ارتوپدی
سمت راست لگنم و زانوی راستم هم درد میکنه هم موقع نشستن صدا میده،موقع سرپا ایستادن و یا خم و راست شدن دردشون بیشتر میشه و کمرمم درد میکنه نمیتونم چیزی بردارم. با تشکر

دوست عزیز سوالاتی که از شما پرسیده میشود جهت تشخیص بسیار مهم هستند
1. سن شما؟
2. درد از کی اغاز شده؟
3. اگر بخواهید یک نقطه را با انگشت نشان بدهید چه قسمتی را بیان میکنید؟
4. ایا دردتون به صورت تیر کشنده از باسن به سمت زانوها ادامه دارد؟؟
ایا درمانی برای دردتون دریافت کردید؟
احساس خشکی صبح ها پس از برخواستن از خواب دارید؟
ایا کاهش وزن یا اشتها داشته اید
سابقه بیماری خاصی دارید؟
معهذا پس از پاسخ به این سوالات و معاینه میتوان به تشخیص نزدیک شد اما در رادیوگرافی ها در حال حاضر نکته خاصی وجود ندارد و به عبارتی مشکل خاصی نیست .(در رادیوگراف)

سن 26،از 14ماه پیش،دقیقا سمت راست لگن اونجایی که یه حالت فرورفتگی هست،یکم تورم رشته مانند هم در اون قسمت وجود داره،بله گاها تیر هم میکشد در باسن زانو و ساق پا و مچ پا درد تشدید میشود،بله هم متخصص مغز و اعصاب رفتم هم طب سنتی و هم ارتوپدی ولی متاسفانه داروها اکثرا مسکن و شل کننده بود تاثیر مقطعی داشت،بله نه تنها صبح بلکه هروقت مثلا نیم ساعت دراز بکشم پا شدنی کمرم و پاهام خشک میشن
نه کاهش وطن ندارم اتفاقا کم میخورم که چاق نشم استعداد چاقی دارم
ببخشید وزن
نه بیماری خاصی ندارم آزمایش خون هم رفتن همه چیز نرمال بود

دوست عزیز از بابت استخوانی و عضلانی مواردی باید در شما بررسی بشود و البته حتما با معاینه دقیق شما و در صورتی که این موارد نرمال باشد و یا شکایت اصلی شما نباشد شما رو به یک متخصص روماتولوژی ارجاع میدهم
1. Impingement
2. دیسک کمر
منظور از impingment همان FAI میباشد که با توضیحات شما نیاز به بررسی دارد .
احتمالا متخصصین قبلی در مورد دیسک با شما بحث کرده اند اما در مورد FAI میباید معاینه و رادیوگرافی تکمیلی در صورت لزوم انجام و اگر نرمال باشند میتوان نتیجه گرفت که از بابت موسکولواسکلتال مشکلی ندارید