م.گ
عنوان :

استرس

متخصص روانپزشکی
سلام 15روز پیش رفتم دکتر روانپزشک به من قرص
لگزاتال(اس سیتالوپرا20)
الپارازولام نیم ،دادن خیلی تهوع دارم با وجود اینکه این قرص هارو میخورم ولی هم دلشوره دارم هم استرس بخصوص صبح ها تا ساعت 4 و5 این حالاتم به اوج خودش میرسه
ممنون میشم کمکم کنید
به خاطر استرس رفتم دکتر واین قرص هارو بهم دادن ولی علائم بهبودی ندارم فقط بالا میارم اصلا نمیتونم غذا بخورم دائم دارم بالا میارم از صبح تا عصر حالم خیلی بده
بی حوصلگی، بی اشتهایی،صبح هادل شوره دارم،ترس از تنهایی دارم فکر میکنم چون نمیتونم کاری انجام بدم
به خاطر تهوع قرص ب6 میخورم ولی تاثیری نداره،5کیلو هم وزن کم کردم توی این مدت

تهوع هم از اضطراب باید داروهاتون تغییر کنه تا این علائم کنترل بشه

اخه دکتر بهم گفت ضعیف ترین دارو هارو بهت دادم منظور شما اینه که قوی تر بشه یا ضعیف تر؟
دکتر قرص فلووکسامین 50بهم داده بود حالم خیلی بد شد دکتر قرص رو حذف کرد
میشه بگین چه قرصی باید بخورم؟

تجویجز قرص باید بعد معاینه باشه