ن.ح
عنوان :

کال پروتکتین بالای هزار

متخصص بیماری های کودکان
بچه م از 3 ماهگی شیرنخوردنش شرو ا خیلی کم و با راه رفتن و تکون دادن کمی میخورد که از شیر خودم تغذیه میشد که با تشخیص رفلاکس ایزونیوم شرو شد و از چهار ماعگی بدتر و با قطره چکان شیر میدادم که کال پروتکتین ازش گرفتن که بالای هزار بود شیر خودم قط و جونیور شرو شد که دیگه بچه ام وزن نکرفت الان 7 ماهش شده و همچنان استپ وزن داره و 6 کیلو و نیمه دکتر ش گف جونیور نمیسازه الکر بده با الکر به شدت بیقرار اسهال و دفع بلغم داشت و خیلی کم خون بعد اون یک روز نئوکیت دادم که دفع تیکه ای بلغم داشت و مجددا از کال داده شد که بالای هزار بود دویاره جونیور دادم و 4 روز فرنی میدم به مقدار کم که دوباره به شدت بیقرار و امرور دفع کف آلود دلشت و صدای نفسش هم عوض شده
داروی مصرفیش ایزونیوم و باکلوفن

شیر نبوکبت یا نوترامیژن شیرهای اختصاصی این کودکان هستند و برای التهاب روده با نظر پزشک معالج از پروبیوتیک و کورتون خوراکی باید استفاده کنید

قرص,اسید فولیک . روغن ام سی تی اویل و زبنک گلوکونات نیز دراین کودکان باید استفاده شود

از ماه نهم به بعد باید تست آلرژی انجام دهید و بعد از رعایت رژیم غذایی مناسب از کپسول کردند یا همان آنزیم پانکراس برای رفع سو جذب و بهبود رشد کودک استفاده کنید

سلام آقای دکتر وقت به خیر.از بچه که الان 7ماهشه تست پوستی گرفتن به چیزی آلژیک نداشت با توجه به تست عرض می کنم.ولی این بچه رو نمیدونیم چیکارش کنیم
می خوایم بیام خدمت شما.وضعیتش بشدت بحرانیه
آقای دکتر بجز جونیور بچه مون هیچ شیری بهش نمیسازه هر چی میدیم فقط جیغ میزنه و اسهال شدید میشه

تست تاخیری رست باید بدهید تست پوستی دراین موارد ارزش ندارد و درمان سو جذب باید انجام شود

جهت کنترل و درمان باید حضوری مراجعه کنید

چشم حتما خیلی لطف کردین
توروخدا آقای دکتر شماره و آدرس مطبتون بهمون بدید زوتر بیام حال بچمون خیلی خیلی بده تو وخدا.شهرستانیم

تمام اطلاعات در کانال تلگرام و سایت موجود هستند