س.ا
عنوان :

مشکل پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
چوش وخشکی صورت مدتی که در پوست صورت من ایجاد شده به یک دکتر پوست مراجعه کردم گفتن شاید مشکل هورمونی باشه لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید این موضوع خیلی ذهنم رو درگیر کرده ممنون

سلام ،سما چندسالتونه؟پریوداتون منظمه؟مری زائد روی چونه و دور ناف و دور سینه ندارین؟

سلام خانم دکتر
بنده 31 سالمه و تقریبا عادت ماهانه ام منظم و بعضی از ماهها یک روز جابه جا میشه
چند وقته پیش یه سونو دادم روز دوم عادت ماهانه بودم که چند تا فولیکول ریز در سونو دیده شد
دکتر به من ال دی داد منتهی چون از دکتر پوست شنیدم ال دی پوست رو خراب میکنه استفاده نکردم
از طرفی فقط حالت ملتهب نداره انگار پوستم خشک شده باشه

بهتره ازمایشات هورمونیم انجام بدین،تا وقعی جواب ازمایشات حاضر بشه کپسول داکسی سیکلین روزی اعدد با اب فراوان و تا 1 ساعت دراز نکشید،ترجیحا عصر بخورید،
قرص اسپینولاکتون 25 میلی گرم ا عدد صبح 1 عدد شب
محلول اریترومایسین یکبار صبح،یکبار شب روی صورتتون
مرطوب کننده سبامد مخصوص پوست جوش دار یا قیمت کمتر مثل هیدرودرم
صورتتونم با ژل بایودرما مخصوص پوست جوش دار که درش سبزه خودش ابی

هست بشورید،
شما بهتره یک پاکسازی صورت هم انجام بدین

جواب ازمایشاتون که حاضر شد اطلاع بدین،یک ماه دیگم از وضعیت صورتتون به بنده اطلاع بدین،در ضمن اگه قصد بارداری هم داشتین اطلاع بدین

ضدافتاب هم باید فاقد چربی بزنین و من بهتون ضدافتاب ایزدین رو پیشنهاد میدم

خانم دکتر مشکلم به خاطر تنبلی تخمدان
فقط چرا حالت خشکی داره

صورت شما دهیدرس یعنی کم ابی داره،میتونین از کرم های ابرسانی مثل لیراک،avene,uriage استفاده کنین

اگه تنبلی تخمدانتون به اثبات رسیده به جای قرص اسپیرونولاکتون ،قرص یاسمین از روز 5 ام پریود تا 21 روز هرماه بخورین،داکسی سیکلینم بخورین روزی 1 عدد و بقیه دستورات که اون ابتدا نوشتم
رژیم غذاییم رعایت کنین،شکلات بستنی اجیل سرخ کردنی و فیت فود نخورین

فشار خون،چربی خون،سابقه سرطان سینه توی خواهر ،مادر یا خودتون که ندارین؟واسه مصرف قرص یاسمین میپرسم

سابقه لخته شدن خون تو پاتون یا امبولی؟

بله دکتر زنان بعد از سونو گفت تنبلی خفیف داری
لخته شدن منظورتون همون گرفتگی رگ پشت ساق پا هست؟
خانم دکتر پوست صورت من بیشتر به نظر ملتهب میاد تا جوش و وقتی صورتم رو میشورم این التهاب بیشتر میشه طوری که اگر کرم به صورتم نزنم انگار پوستم داره کش میاد اذیت میشم

اون حالت کش اومدن بخاطر کم ابی پوستتو باید کرم ابرسان بزنی،مارک اوسرین خیلی خوبه،ولی اگه قیمتش واستون بالا بود اوریاژ ،هیدرودرم هم خوبن

عکستونو دیدم شما جوش زیر پوستی زیاد دارین

همچنین جوش هایی که دیده میشن که اونارو باید درمان کنین

منظورم از لخته شدن خون تو رگ پا هست

خیلی ممنون خانم دکتر
فقط مصرف این قرص ها مشکلی برای بارداری ایجاد نمیکنه؟ اگر بخوام اقدام کنم برای بارداری چند وقت قبلش باید مصرف اینها رو قطع کنم؟

خواهش میکنم،3 ماه قبل اینکه بخوای باردار بشی یاسمینو قطع کن و داکسی سیکلینو هروقت که خواستی باردار بشی باید قطع کنی