ز.ک
عنوان :

سیاهی دور چشم

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام من دختری 33 ساله هستم که دور چشمم سیاه و کمی گود است قبلا کم بوده و الان بیشتر شده است البته کمی کم خونی فقر آهن دارم . آیا کرم دور چشم یا دارویی برای بهبود آن است. لطفا راهنمایی کنید .

همچنین ریزش موهایم خیلی شدید است و اصلا بلند نمی شود به سرم روغن زیتون و نارگیل می زنم و بعد از چند ساعت می شورم آیا موثر است .چکار کنم. سپاسگزارم.

اگر گودب هم داری از تزریق چربی استفاده کن عزیزم

کرم ها تاثیر اندکی دارن

از تونیک موی پالمینکس اویدرم استفاده کن هر شب 10 پاف کف سر

سپاس عزیزم