س.خ
عنوان :

پوست ناسالم

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام خدمت شما
دکتر پوست صورت من ناسالم هست یعنی این اتفاق برای من با توجه به اینکه الان 30 ساله هستم در سن 15 سالگی اتفاق افتاده است و با توجه به اینکه آن زمان بچه بودم نادیده گرفتم به خیال اینکه خودش درست میشود .
جناب دکتر در پوست صورت من به یکباره چروک افتاد روی بینی کناره های آن پلک ها گیچگاهها چانه پیشانی و همزمان روی پشت دستهام و پاهام نیز چروک افتاد نمی دانم بی توجهی کردم و به دکتر مراجعه نکردم پوست صورت من رفته رفته نازکتر و از هم گسیخته تر شد زیر چشمام گود شدیدی افتاد و سیاه شد
در اثر گرفتن رژیم های غذایی سخت و ورزش های سنگین با هدف لاغر کردن زیاد که باعث محو چروک ها میشود وضعیت بدتر شد و پوستم ناسالم تر و نازک تر شد طوری که کاملا احساس پوچی می کنم در ناحیه صورت و پشت دستها و پشت پاها
لیزر هم کردم نازکتر شد و حالت طبیعی خودشو به دست نیاورد
با توجه به اینکه این حالت برای من در اثر کمبود های تغذیه ای اتفاق افتاده چون تا انجایی که یادم هست از مصرف گوشت قرمز و لبنیات فراری بودم و بیشتر برنج میخوردم بی توجهی به آن وضعیت را بدتر کرده آیا روشی هست برای درمان که پوست من به حالت سالم و طبیعی خودش برگرده
و اینکه من به دکتر هم مراجعه کردم منتها در شهر من دکتر حاذق وجود نداره و مشکل من رو درک نکردن
و یه توضیح دیگر اینکه بعد از اینکه چروک و شکسته و زبر شد رفته رفته بافت پوستم هم نرم تر شد و پوست پیشانی انگار که از استخوان جدا شده به قدری بافتش خشک و ناسالم هستش

با سلام
برای درمان چروک صورت لیزر ،داروهای ضدافتاب و ضدچروک ، دوری از افتاب ومصرف مرتب ضدافتاب توصیه می شود ضدافتاب

میشه داروی ترمیم کننده اسمشو بگید ممنون میشم
چون ناشی از کمبود ویتامین بوده چروک عادی که نیست

نام یک کرم ترمیم کننده میخواهید؟!

بله داروی موضعی که واقعا تاثیر گذار و ماندگار با قرص
چون من لیزر کردم پوستم نازکتر شد تا بحال هم تا به این سن یک ساعت هم زیر آفتاب نرفتم
در واقع پوست من ناسالم هستش حالت طبیعی نداره مثل پوست بقیه آدما

کرم ترمیم کننده بعد از لیزر و جراحی برای ترمیم سریعتر پوست تجویز می شود شما برای چه کاری می خواهید؟

بله درست می فرمائید من یه داروی موضعی یا خوراکی برای درمان پوست آسیب دیده ناشی از کمبود ویتامین املاح و اسید امینه ها می خوام که وضعیت پوست من رو بهتر کنه و سلامتیش رو بهش بر گردونه

با سلام
اگر علت بیماری کمبود ویتامین و املاح باشد که اول باید کمبودها جبران شود سپس با لیزر یا داروهای

ضدچروک اگر چین وچروک دارد ویا روشن کننده اگر تیره شده و .....نسبت به رفع ان اشکال اقدام شود

بله ممنونم منتها من سرخود یه آزمایش کمبود ویتامین دادم که فکر نکنم اینا کافی بوده باشن