ر.ف
عنوان :

خارش پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام چند سالی میشه سه چهار ماه یکبار روی سینه م حدود یک هفته خارش شدید داره به مقدار خیلی کم رنگش تیره تر هست با خارش قرمز میشه و دمای اون ناحیه بیشتره یه مقدار چروکیده س بعد ناپدید میشه تا چند ماه دیگه و دوباره ظاهر میشه خارش آن هم خیلی آزار دهنده س به مقدار خیلی کم گاهی ناحیه پشت زانوم هم گاهی اینجوری میشه .

سلام
شب خوش
تو عکس چیزی پیدا نیست؟

عکس ناحیه سینه
عکس سینه
عکس نمیاد
در طول 10 سانت روی سینه جابجا میشه
دقیقا پایین تر از گلو گاهی بیشتر سمت چپ هست گاهی سمت راست

به فصل ربط داره یا نه
سرتون پشت گوش تو این پوسته و شوره میده یا نه

🙏
همه فصول اتفاق میافته ولی فصول گرم بیشتر . شوره سر اصلا ندارم . پشت گوش و اطراف گردن چنین ضایعه ای ندارم . به دفعات کمتر کشاله ران و یکطرف باسنم چنین ضایعه ای پیدا میکند

تا دو هفته صبح و شب قرص فکسوفنادین 60 بخورید کرم مگاکورت شبها و کرم کلوتریمازول صبح و عصر بمالید
کپسول فلوکونازول 150 دو تا با هم در هر هفته بخورید
بعد از دو هفته قطع کنید
اگر مجدداً تکرار شد باید حضورا دید و شاید آزمایش لازم باشه

سپاس بابت وقتی که گذاشتین