t.H
عنوان :

ریفلاکس نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشید خدمت شما. من پسرم 5 ماه و 10 روزشه از اول که به دنیا آمد بالا می آورد آوردم خدمتتون گفتید ریفلاکس نداره ولی حدود چهار روزه که حالت تهوش زیاد شده و خیلی بی قرار و بد خواب شده. شنبه مورخ 11 / 3 وقت عکس رنگی داره ولی تا اون موقع میترسم بدتر شه راینیتیدین و متوکلرپرامید هم میدم ولی تاثیر نداره. وزنش داره میاد پایین. در ضمن هیچ نوع غذای کمکی هم نمیخوره چون کوچکترین ذره ای وارد دهانش بشه همه ی محتویات معده شو بالا میاره. لطفا کمکم کنید خیلی نگران فرزندم هستم.
پس چرا جواب نمیدین

سلام جهت تشخیص اسپاسم مری نیاز به عکس رنگی هست و تا آن زمان باید شرایط انتی ریفلاکس را رعایت کنید و داروهای قبلی را بدهید ولی با توجه به علائم اسپاسم مری به نظر نمی رسد متوکلوپرانید کمک کننده باشد و لازم است بعد از انجام باربوم سوالو داروهای ضد اسپاسم مانند بکلوفن و نکسیوم شروع شود .

تغذیه کمکی را طبق توصیه های کانال و سایت شروع کنید و شرایط را رعایت کنید

شیردهی با حجم کم باید باشد. خریده بادام . لعاب برنج و شیر گاو اسپاسم را تشدید میکند

گرما زدگی عامل اصلی تشدید علائم است

با جواب عکس رنگی جهت درمان مراجعه کنید واگر استفراغ با متوکلومرانید قطع نمیشود از شربت موتیلیوم روزی

ممنون از راهنماییتون. ولی آقای دکتر الان تو این چند روز حدود 700 گرم کم کرده. میتونم نکسیوم بگیرم بدم و دوزش چقدر باشه. واینکه حتی شیر بادوم رو هم قبول نکرد معده ی پسرم. تورو خدا اگه دارویی هست بگید تهیه کنم چون نوبت دهی مطبتون خیلی طولانیه
شیر خشک ar ببلاک گرفتم. استفراغ ش خیلی کمتر شده. ولی در کنارش اشتهاشم از دست داده.

نکسیوم را روزی دوبار 1/3 قرص بجای رانیتیدین میتوانید بدهید ولی روی استفراغ کودک بی اثر است

برای اشتها تاثیر داره؟

برای بهبود اشتها فقط رعایت شرایط انتی ریفلاکس موثر است داروها اثری روی ایتها ندارند

ممنون از راهنماییتون