ف.ا
عنوان :

پرسش از جناب دکتر مقدادی

متخصص بیماری های کودکان
با سلام خدمت دکتر مقدادی. پسرم بیمار شماست. نوزاد نارس با وزن تولد 2500. الان5 ماهه با وزن 7 کیلو. کوارکتاسیون آئورت دارن که به دلیل عدم تشخیص به موقع، در 48 روزگی با حال بسیار بد با افت تنفس شدید به بیمارستان منتقل و بالن زده شد. رفلاکس و عدم تحمل لاکتوز هم دارن. رانیتیدین سگاگریپ ایزی کول بایولاکت و کپتوپریل مصرف میکنن.
1. ریزش موی شدید پیدا کردن که در اطراف سر هست.(طبق عکس های ضمیمه). ایا طبیعیه یا میتونه مرتبط به احیانا اکسیژن رسانی ناکافی در قبل از تشخیص بیماری قلبیشون باشه؟
2. برای چرک چشم راست جنتامایسین و ماساژ تجویز کردین انجام شد. خیلی بهتر شده ولی کامل خوب نمیشه گاهی اشک و یا کمی چرک میاد. ایا با گذر زمان خوب میشه یا نیاز به اقدام مجدد هست؟
3. ایا مدفوع سبز رنگ طبیعیه؟ گاهی سبز کم رنگ و گاهی سبز پررنگ
4. ایزی کول رو به روزی یک بار کاهش دادیم. در مدفوع هنوز کمی دانه های سفید دیده میشه. اشکالی نداره یا دفعاتش رو نیازه زیاد کنیم مجدد؟
باتشکر

سلام ریزش موی کودک دراین سن طبیعی است

مدفوع سبز از علائم عدم تحمل لاکتوز است و وجود دانه های شیر هضم نشده نیز به علت همان عدم تحمل لاکتوز است

قطره ایزی کول روزی 3 بار حداقل باید داده شود تا عدم تحمل لاکتوز در کودک از بین برود

ماساژ مجرای اشکی و قطره چشمی تا باز شدن کامل مجرای اشکی باید تمدید شوند

تشکر از لطف شما