م.ن
عنوان :

زخم روی پا

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام مدتی هست پای همسرم دچار لکه های قهوه ای و قرمز شده و داره پیشرفت میکنه و کف پا پوسته و زخم شده بدون خارش .30 سال سن و دیابت یا بیماری خاصی ندارن

سلام.کارشون چیه !؟زیاد در طول روز در حالت ایستاده هستن !؟

ضایعع کف پا چند وقته ایجاد شده؟!هر دوپا درگیره!جای دیگه مثل زانو و ارنج یا سر در گیری داره به صورت قرمزی و پوسته

پرستار هستن با قد 180 و وزن 93
نه زیاد سرپا نیستن شاید در 24 ساعت دو سه ساعت
.به دلیل اینکه توی بندرعباس زندگی میکنیم بیشتر صندل بدون جوراب میپوشه
روی پا نزدیک یک ساله و کف پا شش ماهی میشه فقط یک پا درگیره و پای دیگه و جاهای دیگه بدن مشکلی نداره.

کف پا رو واسه رد قارچ حتما آزمایش اسمیر درماتوفیت بده جوابشو به من بگین .تا 3 روز قبل از آزمایش پا شسته نشه و کرمی بهش نزنه

ضابعات روی پاش با شرح حالی که از پوشیدن صندل میدین درماتیت آفتابی می باشد .برای درمانش یه دوره سه هفته مگاکورت شبها و

حتما هنگامی که خارج از منزل یا جوراب بپوشن یا ضدآفتاب روی پا بماله

سه هفته بعد نتیجه رو به من بگین

مرسی از راهنماییتون
یه هفته بعد نتیجه خدمتتون عرض میکنم.شب بخیر