ب.پ
عنوان :

رفلاکس نوزادم شدید شده

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقت بخیر
اقای دکتر دختری هشت ماه ونیم دارم وزن تولد 3250 و قد 51 . از حدود 3 ماهگی شیر اپتامیل پپتی جونیور مصرف میکنه و از چهار ماهگی متوجه رفلاکس پنهان و شدید دخترم شدم و نکسیوم 1/3 صبح و 1/3 شب و باکلوفن 1/4 صبح و شب مصرف میکرد حالتهای رفلاکس تا 6 ماهگی خیلی کم شد اما با شروع غذای کمکی و مصرف روزانه موز ، شبها بسیار بد میخوابه و غلت میزنه و گریه میکنه و شیر زیادی در طول شب میخوره بازهم دکتر بردم و گفتم بخاطر مصرف موز الرژی و رفلاکس دخترم برگشته.آقای دکتر در طول روز کلا داره قورت میده ولی شبا خیلی ناجور میخوابه و هر نیم ساعتی با غلتو گریه بیدار میشه ولی از سه صبح تا 11 که خوابه گریه هاش شدیدتره آقای دکتر اگر الان سه ماهه اینجوریه من چیکار کنم من دیدم اینجوریه الان 20 روزه نکسیوم و باکلوفن شبشو با همون دوز شروع کردم اما اصلا بهتر نشد آقای دکتر اگر لازمه داروهاو شروع کنم چی و با چه دوزی بدم؟خواهش میکنم جواب بدین من زاهدانم و دسترسی به دکتر واسم سخته از وقتیم غذای کمکی شروع شده که از 6 ماه که 8 کیلو بوده خیلی الان وزن گیریش بد شده.آیا میتونم برای وزنش روغن ام سی تی بدم؟اینجا زاهدان آزمایش حساسیت غذایی نمیگیرن فقط خواهش میکنم بگین من چیکار کنم ممنونم

سلام برای کنترل کامل ریفلاکس باید شرایط انتی ریفلاکس را رعایت کنید . شیردهی درشب بعد از ماه 7 و دادن غذاهای آبکی و میکس شده و دادن غذاهایی که کودک آلرژی دارد باعث برگشت ریفلاکس میشود . دراین مواقع باید نکسیوم را نصف قرص 20 میل و بکلوفن را 1/3 قرص مجدد شروع کنید تا زمانی که بتوانید شرایط انتی ریفلاکس را رعایت کنید

شب خیلی گریه میکنه و فقط با شیر آروم میشه آقای دکتر برای وزنش چیکار کنم و خواستم شیر شب رو قطع کنم اما فقط با شیر آروم میشه و من تمام شرایط آنتی رفلاکسو رعایت میکنم جای خیلی خنک توی شیب شیر فقط 3 پیمانه ولی واقعا موندم آقای دکتر.پزشک اینجا گفت سوپو به مدت یک هفته قطع کن و دوباره شروع کن کم کم مواد غذایو شروع کن ولی آقای دکتر من توی سوپش چیز خاصی نمیریزم
ممنون آقای دکتر خیلی لطف کردید

سعی کنید سرتبط را رعایت کنید یا مجدد داروها را شروع کنید

ممنون از محبتتون
سلام آقای دکتر من حدودا ده روز پیش به شما پیام دادم که دخترم با خوردن موز زیاد البته به تشخیص دکترای اینجا رفلاکسش برگشته و شما دستور فرمورین نکسیومو باکلوفن رو شروع کنم آقای دکتر الان 10 روزه شروع کردم روز ای اول بهتر بود ولی بازم یه شدت گریه میکنه و شبا خودو به شکم می ندازه و خیلی معذرت میخوام باد خارج میکنه آقای دکتر انگار هر چی میخوره نمیتونه هضم کنه همه میگن چرا سوپ و با گوشت قرمز اول بهش دادی ممکنه به این خاطر باشه؟احساس میکنم شروع غذای کمکیش درست نبوده الان چیکار کنم به نظرتان؟یک هفته سوپ و قطع کنم فقط فرنی یا پوره هویج یا سیبزمینی بدم؟

سلام تست رست شیر و غذا انجام دهید و حضوری وضعیت بیمار باید پیگیری شود

آقای دکتر من زاهدان هستم و اینجا این تست رو انجام نمیدن و دخترم الان شیر آپتامیل پپتی جونیور میخوره تا قبل از شروع غذای کمکی و خوردن سوپ با گوشت گوسفند خوب بود و من غذاشو به علت اینکه سریع تر رفلاکسش خوب بشه با مقدار زیاد شروع کردم اما انگار نمیتونه هضم کنه آقای دکتر من نمیتونم تهران بیام غیر از تست رست کار دیگه ای نمیتونم انجام بدم وزن تولد 3250 و قد 51 الان که 9 ماهست وزن *****9100 و قد 74
آقای دکتر نمیشه به جای انجام این تست از اول کم کم شروع کنم به هر کدوم آلرژی داد حذف کنم؟

بله زیر نظر پزشک معالج به صورت آزمون و خطا آلرژی کودک را پیگیری کنید

آقای دکتر ممنون از اینکه جواب من رو میدین فقط یه سوال دیگه الان همه چیو قطع کردم و دوباره از فرنی شروع کردم به نظرتون از یک قاشق چای خوری بدم یا اگر بیشترم خورد بدم چون الان 9 ماهشه