م.ت
عنوان :

نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
باسلام پسرم 34روزشه امروز داخل مدفوعش خون دیدم و کف از دهانش زیاد میاد و گرفتگیه بینی دارد باید چی کارکنم
پسرم رفلاکس داره و خودتون شربت موتیلیوم بهش دادین
خیلی میترسم باید چی کارکنم آقای دکتر
با این وضعیت میتونم شنبه پسرمو ختنه کنم یا خیر
خواهش میکنم جواب بدید پسرم همچنان داخل مدفوعش خونه

سلام وجود خون در مدفوع نشانه حساسیت کودک به پروتئین شیر است .درمان ریفلاکس را ادامه دهید و مصرف لبنیات و فرآورده های گاوی را کامل قطع کنید , اگر خونریزی گوارشی کودک ا تنه داشته باشد باید شیردهی را قطع کنید واز شیر خشک های رژیمی مانند پپتی جونیور استفاده کنید , ختنه موردی ندارد و خونریزی مربوط به آلرژی به کازیبن شیر گاو و گاه حساسیت به شیر مادر است

خروج کف از دهان و گرفتگی بینی نیز از علائم ریفلاکس است که توضیحات در مقاله کنترل ریفلاکس کاملا داده شده است

ممنون وسپاس
باسلام آقای دکتر من کلا لبنیات را حذف کردم ولی همچنان رگه های خونی در مدفوع پسرم دیده میشه
الان در تلگرام شما دیدم که نوشته اید شاید آلرژی به گرده های گیاهان باشه که متاسفانه من دوروز پیش پسرمو با گل محمدی پوشانده وبعداز خواباندن در داخل گل پسرم به این وضعیت درآمد
بعد از خواباندن در داخل گل پسرم استفراغ کرد که در داخل استفراغش رگه های بنفش بود و من خیلی ترسیدم و بعد دچار مدفوع خونی شد
احتمالش هست که برای گرده های گل باشه
کاره خاصی هست که باید انجام بدم

اگر خونریزی بیش از یک هفته ادامه یابد نیاز به بررسی بیشتر و تست شیر و آزمایش کلپروتکتین مدفوع خواهید داشت

ممنون آقای دکتر حتما اطلاع میدم شب خوش
سلام آقای دکتر شیر خشک پپتی جونیور را چه مقدار باید به پسرم بدم 36 روزشه

میزان شیر آزاد و بر حسب نیاز کودک است

آقای دکتر ببخشید 30سی سی چه مقدارپیمانه باشه چون خیلی رقیق هستش وقتی بهش میدم برمیگردنه
سلام آقای دکتر ممنون میشم یه قطره بینی نوزاد برام معرفی کنید پسرم شدیدن گرفتگیه بینی داره نمیتونه راحت شیر بخوره

سلام 30 سی سی آب و یک پیمانه و 1/4 پیمانه شیر ماساژ مجرای اشکی و اسپری کلد ماریس بی بی

سپاسگزارم جناب آقای دکتر
سلام آقای دکتر پسرم الان دوروزه که دیگه خون توی مدفوعش نیست و خداروشکر با راهنماییه شما خوب شد ولی متاسفانه شیر خشک پپتی جونیورو خیلی با سختی و بی میل میخوره میتونم قطع کنم و دوباره شیره خشک سیمیلاکو بهش بدم
سلام آقای دکتر شما به پسرم که 36 روزشه قرص Nexium دادین لطف میکنید بهم بگیدچجوری و چه موقع باید بهش بدم معده پر باشه یا خالی ممنون

سلام روزی دوبار 1/3 قرص را خرد کنید وبا آب سیب یک قاشق غذاخوری مخلوط کنید و بدهید تا 20 دقیقه بعد شیر نباید بدهید

دکتر پسرم 36 روزشه عیبی نداره آب سیب بدم
سپاسگزارم آقای دکتر
سلام آقای دکتر میتونم شیرخشک پپتی جونیور را با نبات به پسرم بدم
شربت سگا گریپ را بعد شیر بدم یا قبل

بله اشکالی ندارد و قبل و بعد شیر تفاوتی ندارد

سپاسگزارم
سلام آقای دکتر پسرم به لبنیات گاوی حساسیت داره میتونم لبنیات گوسفندی بخورم یا نه

سلام پرسش های غیر اورژانسی به سامانه رسا ارجاع میگردد

باسلام آقای دکتر به پسرم شیر خشک پپتی جونیور را داده اید ولی متاسفانه خیلی بد می خورد میتونم به جاش شیر خشک ببلاک ال اف بهش بدم
میتونم توی شیر خشکش قطره سوپر مینت بریزم؟
آقای دکتر همچنان باداروهایی که برایش تجویز کردید و بهش میدهم در مدفوع اش خون دیده میشود وبسیا نا آرام است
برای رفلاکسش شربت موتیلیوم تجویز کردید الان حدود سه هفته هست که بهش میدم ولی همچنان رفلاکس و استفراغ های جهشیش ادامه داره و خوب نشده
خیلی هم بی حال و بیقراره
ولی همچنان خون توی مدفوعشه

شیردهی از سینه باید قطع شود وشیر پپتی جونیور یا نیوکیت یا نوترامیژن فقط موجود هستند در صورت تداوم خونریزی آندوسکوپی الزامی خواهد بود

در صورت تداوم استفراغ با نوتیلیوم انجام عکس رنگی مری و شروع بکلوفن 2/5 میلی گرم روزی دوبار توصیه خواهد شد

سلام آقای دکتر به دستور شما شیر خودمو قطع کردم ولی همچنان خون داخل مدفوع پسرم هست راه حل دیگه ای هست که انجام بدم آزمایشی هست که انجامش بدم خیلی نگرانم الان 8 روزه که خون داخل مدفوعش دیده میشه

سلام بله آندوسکوپی و تست شیر که البته با توجه به شیر مصرفی چندان کمک کننده نیست و فقط آندوسکوپی تشخیص,قطعی خواهد بود

آقای دکتر جواب سونوگرافی پسرمو گرفتم میتونم امروز بیارم مطب نشونتون بدم و برام داخل دفترچه اش آندوسکوپی بنویسید و معرفی کنید که کجا برم
سلام آقای دکتر میتونم قطره ی سوپر مینتو داخل شیر خشک پپتی جونیور بریزم و به پسرم که 50 روزشه بدم چون خیلی بد قطره ی سوپر مینتو میخوره

سلام سوپرمینت باید با شیر یا آب و نبات مخلوط شود و نباید خالی بدهید