م.ن
عنوان :

یبوست کودک و رشد قد کودک یکساله

متخصص بیماری های کودکان
باسلام .پسرم الان یکساله هستش از یازده ماهگی شیر گاو بهش دادیم بعد از مدتی یبوست پیدا کرد احتمال دادیم از شیر گاو باشه رفتیم دکتر لاکتولوز داد خوب نشد بعدش دکتر گفت شیر خشک ببلاک کانفورت بهش بدین اونم بهش دادیم یه مدت خوب شد والان بازم بعضی وقتا مدفوع سفت داره .قد کودک 73 و وزنش 9 کیلو 700 هستش
ممنون میشم کمکمون کنید

سلام و عرض ادب و احترام و شب بخیر. با تشکر از مشاوره .قبل از هر چیزی چن سوال دارم :

3650 کیلو گرم وزن .قد 50
3 کیلو 650 گرم قدشم 50
هر رو دفع مدفوع داره .ولی بعضی وقتا هم د روز در میان اونم سفت می شه
دو روز در میان

3-آیا دفع مدفوع با بی قراری ، درد شکم همراه است؟

بله اقای دکتر .همین امشب دفع داشت سرشو می کوبید زمین
نه آقای دکتر خون ندیدیم .هیچ وقت

در صورت امکان عکس کارت مراقبت کودکان (کارت واکسن) فرزندتون رو لطفا برام بفرستید.

6- سابقه بستری یا بیماری خاصی در فرزندتون نیست؟

7- از قطره آهن و مولتی ویتامین یا آد استفاده میکنید؟

بله قطره آهن استفاده می کنید مولتی ویتامین هم می دیم
می کنیم
نه هیچ سابقه ای نداره نه بیماری
بهداشت بردیم گفت رشد قدشم کم هستش

قد فرزندتون درست و بطور صحیح اندازه گیری شده؟

فرزند اولمون هستش .قد من 179 .همسرم 155 آره چند بار اندازه گرفتیم یه بار بهداشت اندازه گرفت بعدش تو خونه خودمون اندازه گرفتیم
امیدوارم کمکمون کنید

با سلام مجدد. از تاخیر در پاسخ پوزش میخوام.قد فرزندتون در کارت واکسن فقط تا پایان 10 ماهگی رسم شده که مطابق استاندارد بوده است و هیچگونه اختلالی نداشته است.

آخرین اندازه گیری قد پسرتون کی بوده ؟

26 اردیبهشت بود

سلام و شب بخیر. حالا باید یه عکس از مچ دست چپ بگیرید و نتیجه رو برام بفرستید تا ببینیم بین سن استخوانی و سن تقویمی وی تفاوت وجود دارد یا نه ؟ لطفا بعد از گرفتن عکس گزارش عکس رو از پزشک رادیولوژی گرفته و برام ارسال نمایید

سلام شب شما هم بخیر .چشم حتما

ضمنا با توجه به مسائلی که گفتید جای نگرانی نیست ولی جهت اطمینان کاری رو که گفتم انجام بدید لطفا. با سپاس فراوان

ممنون از کمکتون آقای دکتر

البته یه کار دیگه ای هم میشه انجام داد اگه راضی به عکس گرفتن نباشید و اون اینکه چن ماه صبر کنید و مجددا قدش رو 3 تا 6 ماه دیگه اندازه بگیرید و بعد براساس اون تصمیم گیری بشه.